2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046482 بازدید | 684515 پست
اره دی اف ای هستش اره خیلی ما کارپوتایپا رو بیمارستان بهشتی انجام دادیم شد ۴۰۰ولی اینجا گفتن نفری۵۹ ...

اتفاقا رضوی تامین اجتماعی قبول نمیکنه ولی سلامت رو چرا، مگه سلامت روستایی نداری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

به سلامتی عزیزم روی ماه گل پسرتو ببوس بگو واسه ما دعا کنه☺😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شما الان زير نظر نصر هستي ؟ راضي 

والا نصر تا ۱۱ هفتگی ویزیت میکنه، بعد میده دست یه دکتر دیگه. ازین قضیه راضی نیستم، ولی با این اوضاعی که من حامله شدم، فقط پرونده کاملم رو اونا میدونن.  عوض کردن دکتر خیلی سخته. ریسک داره برام. از طرفی اگه برم زیرنظر دو تا دکتر، یعنی به جز نصر مثلا برم مطب یه متخصص دیگه که حرفه ایه، میترسم دو تا حرف متفاوت بزنن، بازم استرس بگیرم 😐 

اونروز ۷۰ تومن ویزیت دادم، ماما منو ویزیت کرد،ماماش خیلی قویه ها، ولی خوب متخصص که نیست . نمیدونم باید چیکار کنم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اتفاقا رضوی تامین اجتماعی قبول نمیکنه ولی سلامت رو چرا، مگه سلامت روستایی نداری؟

نمیدونم والا عزیزم نپرسیدم بازم برم بپرسم شاید انشالله قبول کردن،،نه روستایی نیست شهریه گفتم روستایی دردسر داره هروقت میخای بری دکتر باید بری مهر کنی دیگه عوضش نکزدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شادن جون خوبی در چه حالی جوجه ها رو انتقال دادی تو دلتن الان؟😊😘

خوبم عزیزم، شما خوبی؟❤

بله انتقال دادم منفی ام شدم😞😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ایمنی انعقادی رو برو سازمان انتقال خون یه سری هاشو که داره رو اونجا انجام بده خیلی مناسب تره ه ...

واقعا انجام میدن بدون اینکه بپرسن؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نمیدونم والا عزیزم نپرسیدم بازم برم بپرسم شاید انشالله قبول کردن،،نه روستایی نیست شهریه گفتم روستایی ...

حالا من شهری داشتم به یه فنی رفتم روستایی گرفتم😂😂😂 اخه شهریو هیچجا قبول نمیکنن روستایی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن جون اب کیسه گرم میزارم روی حای آمپولام اشکال نداره؟ داغه

سعی کن فقط همون قسمت گرم بشه یعنی گرماش به پایین شکمت نرسه چون خوب نیست

من یه حوله کوچولو رو تا میزدم با اتو گرم میکردم میذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبم عزیزم، شما خوبی؟❤ بله انتقال دادم منفی ام شدم😞😞😞

شادن جون نهاوند سازمان انتقال خون داره؟کجاست؟

واقعا انجام میدن بدون اینکه بپرسن؟؟

آره عزیزم من رفتم  انجام دادم از ۸ تا فاکتورم ۶ تاشو داشت بیرون پرسیدم ۸ تاش نزدیک ۵۰۰ میشد اونجا ۶ تاشو ۴۷ تومن دادم دوتاشو بیرون همون جا که همش نزدیک ۵۰۰ بود ۱۰۹ تومن دادم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
و اینکه من مدام با نت گوشیم کلا تو خونه همه با نت گوشی هستن خیلی بده؟

من شنیدم وای فای ضررش از دیتای گوشی کمتره دیگه نمیدونم چقدر درست باشه، آدم حوصلش سر میره خودمم زیاد میومدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40