2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
همسر من مورفو ۱ داشت اما دی اف آی ۵ بود. طبیعی باردار شدم پسرم الان ۹ ماهشه. حتی قبلشم باردار شدم با ...

خودم خداروشکر خوبم مشکلی ندارم ...زمانی که دی اف ای هم نداده بودیم بعلت مورفو یک گفتن فقط میکرو ...بعد که دی اف ای ۳۶بود گفتن فقط اهدایی...بعدش ک شد ۲۷دیگه دکترنرفتم ...شوهرم هم سه ماهه کلومیفن الکارنتین وسلن پلاس وویتامین ای ۴۰۰خارجی میخوره 

دیگه نمیدونم قرار چی بشه ...منم ترسم ازاینه که بعلت دی اف ای بالای ۱۵ با میکروهم نشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزيزم مشكل ايمني  و انعقادي داشتي با چه دارويي خل شد ؟

آمپول آنوکساپارین ۶۰۰۰ هر روز دور ناف زدم. شیاف و امپول پروژسترون میزدم. متفورمین میخوردم. پردنیزولون ۵ قبل و بعد از بارداری خوردم. بمحض مثبت شدن بتا قبل از موعد پری سرم  ivig زدم و هر ۲۸ روز تا ماه هفتم سرم زدم. یه سری مکمل هم خوردم. مثل قرص کلسیم. امگا۳. قرص ب۶. فمیبیون ۱. اسیدفولیک ۱.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم خداروشکر خوبم مشکلی ندارم ...زمانی که دی اف ای هم نداده بودیم بعلت مورفو یک گفتن فقط میکرو ...ب ...

همون مکملها رو ادامه بدن تا وقتیکه نرمال بشه. مولتی ویتامین خوب مثل فرتیل اید یا پروفرتیل هم اضافه کنن. اگه درمان نداشت همینقدر هم پایین نمیومد. پس مکملها داره کار خودشو میکنه. فقط باید صبور باشین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
شبا مثل جغد بیدارم سینه بر دهان 😆😆قیافه رو ببینی در میری😆  واقعا بارداری لذتی داره حالا سخت ...

عزیزم‌مبارک باشه خدا حفظش کنه برای ما منتظراهم دعا کن انتقال اولی بودین شما چند تا انتقال دادید قبل از ازمایش خون چه علاعمی داشتین از روز ۵ به بعد لطفا بگید 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
خیلی مبارک باشه عزیزم😍😍😍

ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم قدم نورسیده مبارک.😍🌸🌸

ممنون عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام وای تبریک میگم الهی شکر.توروخدابرای ماهاهم دعاکن موقع شیردادن.منم روزسه انتقال کلایک جنین تشکیل ...

عزیزم مبارکت باشه انشالله که گرفته عزیز دلم🌷🌷🌷🌷

وای شکر خدا خیلی خوشحال شدم مبارکه تا باشد از این شب بیداریا❤💜❤💜

اره واقعا در عین سختی شیرین انشالله قسمت همه بچه های تاپیک 🌷🌷🌷🌷

شادن جون قيمت مام رو نميدونم ولي زنگ بزني بهت ميگن  ولي خيلي منظمه من رفتم ديدم خلوته

ممنون عزیزم، آره باید بپرسم امیدوارم خیلی گرون نباشه دیگه در حد همون 15 راضی ام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون چی میگی هنوز که زوده؟؟😔😔

عزیزم دیگه تا دوازده نشون میده، شکر خدا پیشکسوتم در این امر😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکتر اینقدر ترسوندم میگه نرمال رو به پایین سونو رو هم تکرار کرد 

بردی منم همین حدود بود ، ۹ تا تخمک از من گرفتن ۶ تا جنین تشکیل شد ، ۴ تا گرید a 2تا گرید b

فقط دعا کن به دلم سفت بچسبن و نی نی سالم و صالح بشن 😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم