2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046558 بازدید | 684528 پست
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

واای قدم نو رسیده مبارک عزیزم 😍😍😍انشالله که زیر سایه پدر و مادر بزرگ و عاقبت به خیر بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم و بچه ها دعا گوی همتون بودم و اینکه من سزارین کردم و الان درگیر شب بیداریاشم⚘⚘⚘ انشالله ...

مباررک باشه عزیزم،انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
با رعایت چه رژیمی دی اف ای پایین اومد؟من میترسم شوهرم دی اف ای ش بالا باشه.تا حالا که آزمایش نداده.ب ...

سبزیجات ومیوه زیاد خورد غذاهای سرخ کردنی وفست فود ممنوع ...خنک نگه داشتن ب ی ض ه ....اره با اسپرموگرام میگی دی اف ای ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مگه ۲۷ نشده؟

اره ببخشید ۲۷ ...شنیدم دی اف ای زیادبالاپایین میشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم بخدا😔😔😔 احساس میکنم هیچوقت قرار نیست مامان بشم... امروزم منفی شدم روز دوازدهم دیگه ام آزمایش ...

شادن جون چی میگی هنوز که زوده؟؟😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سبزیجات ومیوه زیاد خورد غذاهای سرخ کردنی وفست فود ممنوع ...خنک نگه داشتن ب ی ض ه ....اره با اسپرموگر ...

عزيزم هزينه اسپرموگرام چقدره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم و بچه ها دعا گوی همتون بودم و اینکه من سزارین کردم و الان درگیر شب بیداریاشم⚘⚘⚘ انشالله ...

عزیزم بهت تبریک میگم خدا براتون حفظش کنه😘 

به شب زنده داری خوش اومدی  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

از صمیم قلبم بهت تبریک میگم گلم ❤️😘خدا کاکلی رو براتون نگهداره 🙏🏻🌹😍

عزیزم بهت تبریک میگم خدا براتون حفظش کنه😘  به شب زنده داری خوش اومدی    

عزیزم.چطوریِ.دخملی خوبه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.چطوریِ.دخملی خوبه😍

قربونت گلم خوبم فسقلی هم خوبه گلم فقط وقت کله خاروندن نمیده😒 یا بخوابه یا شیر یا جیغ بنفش😆

خدا رو شکر هر دو سالمین.

دقیقا حدس میزدم ، خبری بعدی ک بدی ، خبر بدنیا اومدن پسرت و یا عکسشه.

خدا رو شکر.

الان هم فقط بخاطر خبر ازت ، اومدم نی نی سایت.

خوب از وزنش بگو، فسقل خان چند کیلو بود ؟

قدش؟

دوست داشته بهمنی بشه ، صبر نکرده تا اسفند.

راستی پروتئین توی ادرار رو همینجوری چک کردی؟ یا شک کردی ب چیزی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت گلم خوبم فسقلی هم خوبه گلم فقط وقت کله خاروندن نمیده😒 یا بخوابه یا شیر یا جیغ بنفش😆

عزیزم اوایل همینطوره تابخاد بیفته ب روال😄

یکی دو

وماه اول سخته.هر چ بزرگتر شه سختیاش کمتر میشه..فقط هروقت بچه خابید خودتم استراحت کن تا توانایی نگهداریشو داشته باشی 

کمکی داری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خودت درچه حالی با کاکل پسر😍

خوبیم خداروشکر..الان دیگه بعد دوماه خیلی بهترشده ازشیرینیاش لذت میبریمِ..😋😍

انشاءالله قسمت تک.تک دوستامون و.منتظرا🙏🌸