2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
عزیزم اوایل همینطوره تابخاد بیفته ب روال😄 یکی دو وماه اول سخته.هر چ بزرگتر شه سختیاش کمتر میشه..ف ...

بدبختی اینحاست دست تنهام گلم  تا بخوام کاری رو انجام بدم شروع به گریه کردن میکنه ولی خدایی دلم برای بارداری تنگ شده  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بدبختی اینحاست دست تنهام گلم  تا بخوام کاری رو انجام بدم شروع به گریه کردن میکنه ولی خدایی دلم ...

اخی عزییزم تنهایی خیلی سخته واقعا..خدا توان بهت بده

دقیقا منم فوری بعد زایمان دلم تنگ شد😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبیم خداروشکر..الان دیگه بعد دوماه خیلی بهترشده ازشیرینیاش لذت میبریمِ..😋😍 انشاءالله قسمت تک.تک ...

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم از طرفم ببوسش😍🌹 

الهی آمین  🙏🏻

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

ای جانم عزیزم خداروشکر بسلامتی زایمان کردی

دست راستت رو سر همه بچهای تاپیک

انشالله هرجا هستی دلت شاد ولبت خندون باشه 😍😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخی عزییزم تنهایی خیلی سخته واقعا..خدا توان بهت بده دقیقا منم فوری بعد زایمان دلم تنگ شد😄

شبا مثل جغد بیدارم سینه بر دهان 😆😆قیافه رو ببینی در میری😆 

واقعا بارداری لذتی داره حالا سختیهاش به کنار

اخی عزییزم تنهایی خیلی سخته واقعا..خدا توان بهت بده دقیقا منم فوری بعد زایمان دلم تنگ شد😄

راستی وزنت به حالت عادی برگشته ؟!

بدبختی اینحاست دست تنهام گلم  تا بخوام کاری رو انجام بدم شروع به گریه کردن میکنه ولی خدایی دلم ...

سلام دختررررررر

کجایییییی

کی بدنیا اومد نینیت😍😍😍

چرا خبر ندادیییییی

بیا عکسشو اینستا برام بفرست ببینمشششششششش

خودت خوبی؟؟

طبیعی یا سزارین؟؟

وای چقد شوکه شدم یه عالمه سوال پرسیدم 😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزيزم هزينه اسپرموگرام چقدره ؟

انالیز وپروسس ودی اف ای ۱۷۰

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دختررررررر کجایییییی کی بدنیا اومد نینیت😍😍😍 چرا خبر ندادیییییی بیا عکسشو اینستا برام بفر ...

سیلاممم ننه جان چطور مطوری خوبی😘😍 

هستم همینجاها😆 

۲۹gennaio بدنیا اومد گلم 

منم خوبم عزیزم طبیعی بدنیا اومد ننه   

فدای سرت هرسدالی داشتی بپرس

آزمایشی که شهر خودمون داد 75 درصد نرمال بود ولی مرکز که رفتیم دیگه آز نداد یعنی گفتن نمونه ای که برا ...

شادن جون واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم بخدا همش دعات میکردم با خبر منفی شدنت زار زار گریه کردم همش میگفتم انشالله مثبت بشه منم حتما اینبار میشم😭😭خدایا شکرررت  اخه چقد انتظار

فقط فکر کنم اینبار دیگه ازمایشا رو واست بنویسه،،اگه ننوشتخودت بگو جنینات رو الکی از دست نده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سیلاممم ننه جان چطور مطوری خوبی😘😍  هستم همینجاها😆  ۲۹gennaio بدنیا اومد گلم  من ...

عزیزززززممممم

قدمش مبارک باشه

تعریف کن طبیعی چجوری بود؟راضی بودی؟؟

بیمارستان خوب هواتو داشت؟؟

😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سیلاممم ننه جان چطور مطوری خوبی😘😍  هستم همینجاها😆  ۲۹gennaio بدنیا اومد گلم  من ...

مبارکه عزیزم بسلامتی انشالله😍😍😍

وااااای چقدر بهم امیدواری دادین ...خودم مشکلی ندارم اما مورفو یک هست ودی اف ای بالا ....که دکتر شیرا ...

همسر من مورفو ۱ داشت اما دی اف آی ۵ بود. طبیعی باردار شدم پسرم الان ۹ ماهشه. حتی قبلشم باردار شدم با اوضاع بدتر اسپرم اما سقط شد! البته مشکل از من بود. مشکل ایمنی و انعقادی داشتم. با دارو بارداری بعدیم به نتیجه رسید. خودتون هم مولتی ویتامین خوب قبل از بارداری بخورین. مثل ول وومن یا فرتیل اید زنان. یا پرگناکر کانسپشن. کپسول اوابوست. کیوتن پلاس ۱۰۰. اسیدفولیک ۱. اینا خوبه. دکتر یه زمانی بمن گفت مورفو ربطی به سقط نداره. اما دی اف آی بالای ۳۰ باشه باعث سقط میشه. اگه خودتون قند خون بالای ۹۰ دارین متفورمین هم بخورین و اگه باردار شدین قطعش نکنین به هیچ وجه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
همسر من مورفو ۱ داشت اما دی اف آی ۵ بود. طبیعی باردار شدم پسرم الان ۹ ماهشه. حتی قبلشم باردار شدم با ...

عزيزم مشكل ايمني  و انعقادي داشتي با چه دارويي خل شد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انالیز وپروسس ودی اف ای ۱۷۰

ممنون عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷