2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
سلام من یه سال دیگه هم دارم تو اخرین سونو که روز دوم سیکل بود گفت یه طرف 8 تا یه طرف 6 تا به نظرتون ...

تعداد تخمکت هم عالیه خانوم ! به سلامتی میری و کلی جنین برات تشکیل میشه 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمی دونم چرا اینقدر ضعف دارم هر چی هم دارم دارو و غذای تقویتی می خورم اثر نداره صبح که بیدار میشم ان ...

اینا همش اثر دارو قرص ، داروها که تموم بشه بعد پانکچر این حالت ها برمیگرده ، برای انتقال هم مشکلی پیش نمیاد به امید خدا😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

به به😍

مبارکه قدم گل پسرت👶

مرسی که برای ماهم دعاکردی🙏🏻❤

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
وای مرسی عزیزدلم.الان میرم میخورم. خیلی حال بدیه.اصلا اسم غذا هم میاد حالم بهم میخوره.از دیروز صبح ...

دقيقا مثل من اسم غذا ميومد مياوردم بالا دركت ميكنم ولي دميترون خوبه تهوع رو كم ميكنه 

انشاالله زود زود خوب بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خودت خوبی نینی ماهم خوبه میام پیامارو میخونم. بلد نیستم جواب بدم😁 فقط میام ببینم کی ...

خدارو شكر عزيزم💓💓💓💓 

منم بهترم انشاالله همه منتظرا به آرزوشون برسن 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

خیلی مبارک باشه زینب جون ..خداروشکر خیلی خوشحال شدم الهی زیر سایه پدرمادر بزرگ شه ..و قدمش پرخیر و برکت باشه و خدا براتون حفظش کنه😍😍😍الهی قسمت همه ی منتظری بشه آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دخترای گل من زیر دلم گاهی درد میکنه گاهی میوزه هفته ۱۲ طبیعیه؟ میگم شاید رحم داره بزرگ میشه طبیعی ...

عزيزم طبيعيه رحم داره شروع ميكنه به بزرگ شدن 

سلام دوستای عزیزم من از روز انتقاااااااال خیلی میخوردم امروزاگر از ۱۷ که انتقال دادم جساب نکنینیم ۵روزه انتقال دادم چند روزه پیش انقدر داغ میشوم که دلم میخواست برم تو برف اما امروز از خواب بیدار شدم حالم خیلی بد بود میل به هیچی ندارم انگار سیرم فشارم گرفتم رو ۱۰ بود☹توی روزم چند دقیقه زیر دلم درد میگیره با کمرم  نوک بینیم یخ شده الان که دارم اینو مینویسم اصلا قدرت نشستن هم ندارم دلم میخوادم بخوابم از بس بی انرژی شدم و مطمعنم فشارم افتاده اما خداروشکر این سری سر درد ندارم چیکار باید کنم 😣

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

زینب جان قدم نورسیده مبارک.ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه.خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم.    

خدایا شکرت  
تو ازمایش عدد مورفو رو چند زده؟ عجیبه دی اف ای ننوشته...خودت برو بده حداقل بدونی ...الانم بدی بد نی ...

با رعایت چه رژیمی دی اف ای پایین اومد؟من میترسم شوهرم دی اف ای ش بالا باشه.تا حالا که آزمایش نداده.باید اسپرموگرام بده دیگه نه؟چطور مشخص میشه؟

خدایا شکرت  

سلام عزيزم مبارکا باشه چه خبر خوبي انشالله قدمش خيره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون