2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
شوهر منم دقیقا هی میگه بیچاره سوراخ شد🤣این مردا ترسو هی ادمو بیشتر میترسونن

😁😁 خیلی ترسوان.من میزنم چشماشو میبنده شوهرم 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نیس سرکار فردا هم تعطیل خیلی میترسم

نمیدونم چی بگم..متخصص زنان دیگ اگه بازم هست شهرتون برو خوب ..چون خیلی استرس داری بری خیالت راحت میشه ..عزیزم زیاد صلوات بفرست و ذکر بگو انشاءالله خانم فاطمه زهرا برات ببخشدش

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم، اتفاقا به من هم شیسا جان گفتن داروخانه حاجی نژاد داره و منم اینترنتی از اونجا تهیه کردم ...

ممنون عزیزم راستش  خواهر همسرم بخاطر تخمک ضعیف دوتا سقط داشته اچ ام جی لتروزول اینا مصزف میکنه اما بچه ها نمیومنن مشکل انعقادیم داره اسپرین و انوکسا هم داره 

گفتم بگم اینو بخوره شاید کمکش بشه

اون پودری که باهاشه چجوریه؟ اونم مصرف کنه؟ 

چون انلاین خریدم براش ی بسته پودرم همراهش بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم کسانی که هایپر میشن تخمدانهاشون بیش از اندازه بزرگ میشه، نزدیکی هم براشون دردناک میشه و هم خطر ...

يا خدا خيلي ميترسم درد شکمم هم خيلي شديد شده قبلا داشتم الان بيشتر دردام همشم جيشم مياد تشنمه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نمیدونم چی بگم..متخصص زنان دیگ اگه بازم هست شهرتون برو خوب ..چون خیلی استرس داری بری خیالت راحت میشه ...

ممنونم دعام کنین با دلهای پاکتون نیت کردم اگر موند برام تا نه ماه هر روز یه صفحه قرآن به نیت همه منتظران بخونم

ببخشید هی سوال می کنم یه موقع تخمدانم درد میگیره طبیعیه؟

راحت باش.هرسوالی داری بپرس.بدونم جواب میدم.اره گلم طبیعیه.واسه منم دردمیگرفت گاهی

يا خدا خيلي ميترسم درد شکمم هم خيلي شديد شده قبلا داشتم الان بيشتر دردام همشم جيشم مياد تشنمه

استراحت کن ایشالا خوب میشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
😂😂😂😂شوهر منم اونطوری بود چند بار که یاد دادم بهم زد ترسش ریخت عین بچه بود ..

باز خوبه ترسش ریخته! واسه من هرکاری کردم نتونستم راضیش کنم پروژسترونا رو بزنه .گفت میترسم !مرد گنده 😂

ممنون عزیزم راستش  خواهر همسرم بخاطر تخمک ضعیف دوتا سقط داشته اچ ام جی لتروزول اینا مصزف م ...

منم وقتی پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین فقط تشکیل شدش و انتقالمم منفی شدش چون همسرم مشکلی نداره این سری دکتر بهم گفت اوابوست بگیر برای پانکچرت تا کیفیت تخمک بره بالا و روزی سه تا بخور، وقتی من اوابوست خریدم اون پودر همراهش نبود فقط خودشو تنها بود و هزینشم فکر کنم ۵۴۸۸۰۰ بود الان دیدم که ششصد خرده ای به همراه پودره من تا حالا اون پودر استفاده نکردم عزیزم ولی فکر کنم ضرري نداره که استفاده کنن آن شالله که مشکل ایشون هم حل بشه

سلام خانوما یه سوال من بعد پانکچر دو بار پریود شدم این بار که بار سومم هست پریودم خیلی دیر شده منم شیاف پروژسترون داشتم ۲۰۰ سه تا دیروز گذاشتم امروزم تا شب سه استفاده میکنم به نظرتون چند روز دیگه استفاده کنم و قطع کنم تا پریود شم؟لطفا جواب بدین میخوام برم واسه انتقال منتظر پریودم

یعنی یه روز منم مامان میشم  
تو کارت فريز اسپرم ننوشته چند تا کاسه  اسپرم ؟ از خودت چند تا تخمک گرفتن ؟ مشکل ايمني يعني چي ...

ننوشته بودن فقط یه کاغذی داده بودن فکر کنم نوشته بود در هر میدان ۴ الی ۵ عدد...تحرک ۵ درصد ..مورفولوژی ۱۰ درصد..ایمنی یه آزمایشهایی میدن که برای سیستم ایمنی بدن ..برای همه نمینویسن..۱۵ تا تخمک داشتم و مشکوک به هایپری

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏