2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا کاش حتمن یجای دیگه بری عزیزم چقدر نامردن  درکت میکنم دقیقا من سونو میرفتم دوتاشون ب ...

آره اینم یکی رو میشناسیم که بهش گفته برو سقطش کن..درصورتی که الان بچش چند سالشه صحیح و سالم

حتما میرم جای دیگه..با اینکه از اینجا خاطره خوشی داشتم بخاطر شنیدن صدای قلب کوچولوهام و دوقلو بودنشون

ولی امروز با این اتفاق دیگه نمیخوام پامو بزارم اونجا

وای خداچه بامزه.😍😍😍اونوقت همسان میشن دیگه.من به همون یدونه هم راضیم

والله دیگه نمیدونم همسان میشن یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه هایی که انوکسا دور نافی‌میزنید میگه یهو نره تو دست و پای جنین ؟  امروز برای بار اول همسرم ...

نه عزیز میدونی شکم چند لایه هست این فکرا چیه میکنی وسواس نباش به هر چیزی 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
نه دیگه اون دسته سرنگ بکشی به عقب باز میشه موادش میریزم تو سرنگ انسولین که سوزنش باریک تره دردش کمتر ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم،خیلی لطف کردی،انشاالله دفعه بعدم وقت انتقالم شدامتحانش میکنم💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
۵ بار رویان برام انتقال داد که همش کارای تکراری میکرد منم منفی میشدم بار ششم با دکتر طرازی بودم یعنی ...

عزیزم میشه بگید چسب جنین چی هست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه ها چرا برای ان تی قد و وزن میپرسن؟ عجیب بود

هماتوم من را زده هفده در یازده میلی. برای رفع فقط باید استراحت کرد. هر چی به مطب زنگ زدم جواب نگرفتم. نمی دونم چکار کنم؟

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
هماتوم من را زده هفده در یازده میلی. برای رفع فقط باید استراحت کرد. هر چی به مطب زنگ زدم جواب نگرفتم ...

نظر دکترا باهم فرق داره عزیزم

من استراحت داشتم

ازمایش ایمنی انعقادی دادم

شیاف سیکلوژست قرص دوفاستون و وامپول پروژسترون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

دوستان گل سبام امپول پروژستونتونو خودتون میزنید تو خونه بعد انتقال یا میرید درمانگاه میزنه ..من روز ۵انتقالم همساینون انگار امروز نیومده مشکلی  پیش میاد برم شوهرم نمیزاره برم بیرون بزنم میگه از درمانگاه روزی ۴۰ هزار تومن میگیره میگم بیاد بزنه برات😞😞😞😞😞میگم چه کاریه خودمون میریم چه خبره مگه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤