2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم ممنونم خوبم شماچطوری؟من که خسته شدم ازدرازکشیدن . شام ناهارچی میخوری؟من سوپ

من که یکم راه میرم ولی بیشتر دراز کشیدم 

والا دیشب که استیک خوردم 😂😂😂

امروزم هویج پلووو  

درد اینا نداری؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتی غربالگری عزیزم؟ چند هفته گفت؟ خوب بود خمه چی اره منم بالای ۳ شنبدم ریسک نگران نباش دوقلو بودن ...

آره رفتم..ولی خیلی نگرانم کرد😢😢...یکیش رو گفت خوبه ولی یکی دیگش خیلی تاکید داشت بریم آمینو نمیدونم سلفری باید انجام بدیم..نوبت آزمایشم گرفته بودیم ولی کنسلش کردیم که دوباره چهارشنبه بریم یه سونوگرافی بهتر 

میخوایم امروز بریم با دکتر صحبت کنیم ببینیم نظرش چیه

جنسیتم اولش که خوابیدم هر چی بهش گفتم حدس بزنه..گفت نههههه اصلللا معلوم نیست الان

سونو گفت دوازده هفته و سه روز

ولی به حساب آخرین پریودیم یازده هفته و پنج روزمه

من که یکم راه میرم ولی بیشتر دراز کشیدم  والا دیشب که استیک خوردم 😂😂😂 امروزم هویج پلووو &n ...

نه درد ندارم هیچی,شماچی؟؟دختر خیلی مواظب باش ملین اینهاهم بخورانجیروبرگه زردالو وکیوی و...تایبوست نشی.راستش منم دیشب تاب نیاوردم گفتم شوهرم رفت جوجه کباب گرفت کمی خوردم.🤪🤪🤪

آره رفتم..ولی خیلی نگرانم کرد😢😢...یکیش رو گفت خوبه ولی یکی دیگش خیلی تاکید داشت بریم آمینو نمیدونم ...

عزیزم نگران نباش هیچی نیست استرس خیلی بده

اها پس سونو جلوتر بود خوبه

ماشالله

نگران نباش عزیزم هیچییی نیست

استرس برای نی نی سم

ایشالله بهترسنا رقم میخوره گلم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم نگران نباش هیچی نیست استرس خیلی بده اها پس سونو جلوتر بود خوبه ماشالله نگران نباش عزیزم هیچ ...

ممنونم عزیزم...

هی میخوام دلداری خودم بدم که این دکتره اخلاقش همینه!تا حالا چند نفر رو دیدم از اتاقش با ناراحتی و گریه اومدن بیرون..

همین امروز یه خانمی جنینش شیش هفته ایش  سقط شده بود زد زیر گریه..اونوقت این خانم دکتره با دستیارش پشت سرش حرف میزدن و میخندیدن..میگفتن انگار جوون رعناش رو از دست داده اینجوری زار میزنه😕

آدم باید خیلی بی وجدان باشه اینجوری قضاوت کنه!

به هر حال تا آزمایش ندم و پیش دکترم نرم خیالم راحت نمیشه..هر چند خداروشکر توی فامیلامون اصلا مشکل سندرومی چیزی نداریم..ولی احتمالشم دیوونه کنندست

برام دعا کن!!به اون کوچولی توی دلت بگو برای جنینای منم دعا کنن همه چی به خوبی پیش بره

منم حالت تهوعم قطع و وصل ميشه فكر نكنم به اين ربط داشته باشه چون كلي تحقيق كردم خيليا اينطورين و خد ...

اونطور که یآدمه البته اگه اشتباه نگرفته باشم میگفت یجورایی دلدرد خاصی دارم احساس میکنم مربوط به یبوست باشه حتی اون موقع میخواس بره سونو که منصرف شد گفت تا nt صبر کنم

نه درد ندارم هیچی,شماچی؟؟دختر خیلی مواظب باش ملین اینهاهم بخورانجیروبرگه زردالو وکیوی و...تایبوست نش ...

خوب کردی بابا بخدا فقط باید خدا بخواد 

نه منم درد ندارم اره انجیر تو آب گذاشتم می خورم آلوم می خورم آمپول پروژسترون میزنی تو؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۵ بار رویان برام انتقال داد که همش کارای تکراری میکرد منم منفی میشدم بار ششم با دکتر طرازی بودم یعنی ...

خداروشکر عزیزم ..خیلی خوشحال و امیدوار شدم ..خدا برات حفظش کنه بچه نازتو 😍😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنونم عزیزم... هی میخوام دلداری خودم بدم که این دکتره اخلاقش همینه!تا حالا چند نفر رو دیدم از اتاق ...

ای بابا

کاش حتمن یجای دیگه بری عزیزم

چقدر نامردن 

درکت میکنم

دقیقا من سونو میرفتم دوتاشون به عینه کفتن خانم برو این سقط میشه منتظر نمون خانم

چی بگم والا

چشم عزیزم حتمن لایق باشیم دعا میکنیم

ما هم محتاج دعا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم