2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی با همون جنینات نتیجه گرفتی شما؟ منم دوبار چسب جنین زدم ولی بی فایده بود

چقده هزينه چسب

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
واقعا??هیسترو ولاپارا درد داشتن؟؟

هیسترو که اصلاااااا فقط تا ی مدت ترشح داریم اما لاپارا یکم درد داشت ک مسکن قوی میزنن چند ساعت بعدش اوکی میشی مهم ترین مساله تو لاپارا پیاده روی تنده که گاز بیهوشی خارج بشه من یواش رفتم اذیت شدم ی مدت هم شکممون باد داره بالاخره هر عملی یکم درد داره دیگه نمیشه بدون درد ولی مسکن قوی میزنن اوکیه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

یه چیزی بگم دیروز که رفتن دکتراز 8 صبح راه افتادیم از ساعت 1 پشت در مطب بودم تا 9 کارم طول کشید تو این مدت هم هیچی نخوردم روز دوم سیکلم بود داشتم می میردم از درد برو بیا داروخونه سونو این اتاق اون اتاق خلاصه داغون شدم اخر شب حس می کردم دارم غش می کنم اخرین مرحله که رفتم برای دستور دارویی خیلی به هم ریخته شده بودم برای پیدا کردن کارت و مدارک اصلا دستام داشت می لرزید بعد اخرش دیدم دو تا خانم دکتری که تو اتاق بودن به هم نگاه می کنن لبخند معنی دار میزنن به زور انگار جلو خندشون رو گرفته بودن دلم می خواست بگم اگه جای من بودین از الان من خیلی بدتر بودین دیشب تا حالا همش جلو چشمم حساس شدم فکر کنم ببخشیدا ولی گفتم به شما بگم یکم از دلم بره اروم بشم

یعنی با همون جنینات نتیجه گرفتی شما؟ منم دوبار چسب جنین زدم ولی بی فایده بود

چقده هزينه چسب

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مگه میشه همچین چیزی؟؟؟قربونت خیلی لطف دارین همتون به من .😘😘هرچی صلاحه هروزدستمومیزارم روشکمم صلوات ...

آره میشه،من خودم یک خانمی دیدم یدونه جنین داشت و همون یدونه دوتا شده بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...