2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نه عزیزم فقط لک قهپه ایی یادمه داشت تهوعشم قطع و وصل میشد من خودمم همش تهوعم قطع و وصل میشه😞

منم حالت تهوعم قطع و وصل ميشه

فكر نكنم به اين ربط داشته باشه چون كلي تحقيق كردم خيليا اينطورين و خداروشكر بارداريشون به سلامتي گذشته

بايد ببينيم تو اين يه هفته چه حالتايي داشته

اين اتفاق قبلا براي من افتاده كلا همه علايمم رفت و ديگه برنگشت اونموقع فهميدم يه اتفاقي افتاده سونو دادم ديدم بله هموني كه نبايد ميشد شد😔خيلي روزاي سختي بود، اميدوارم هيچكس تجربه اش نكنه🙏

خدا خودش كمكمون كنه🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بچه ها از ديروز كه پيام سيمايي رو خوندم خيليييي ناراحتم خيلي هم استرس گرفتم كسي ميدونه چه علا ...

سيماي مگه چيشده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حالت تهوعم قطع و وصل ميشه فكر نكنم به اين ربط داشته باشه چون كلي تحقيق كردم خيليا اينطورين و خد ...

ای بایا چه ناراحت گننده

تو چه هفته ایی عزیزم

من همیشه فکز میکردم بالای ۱۱-۱۲ هفته دیگه خطر رفع میشه

😞

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام مرجان جون..من امروز رفتم سونو ان تی برای یکی از جنینام خیلی نگرانم کرد گفت یکیش 2/58 هست..گفت ...

رفتی غربالگری عزیزم؟ چند هفته گفت؟ خوب بود خمه چی

اره منم بالای ۳ شنبدم ریسک نگران نباش

دوقلو بودن

جنسیتم گفت؟ مبارکت باشه بسلامتی

ای بایا چه ناراحت گننده تو چه هفته ایی عزیزم من همیشه فکز میکردم بالای ۱۱-۱۲ هفته دیگه خطر رفع میش ...

من بارداري قبليم تو ٦ هفته و سه روز اين اتفاق افتاد كه تو ٨ هفته فهميدم

الان خداروشكر ١٣ رو رد كردم، شما چي؟! بعد از سه ماه خيليييي ريسك سقط پاييت مياد اما در نهايت هرچي خدا بخواد همون ميشه

اميدوارم خدا به دل شكستمون رحم كنه و بچه هامون رو بهمون ببخشه🙏

پست دیروزش بخون قلبم درد گرفت😭😭

کدوم پست ؟؟؟يا خدا چيشده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم مشکل ما از همسرم بود اسپرماش از نظر تعداد کم بودن و کیفیت هم نداشتن من ۵ بار تو رویان انتقال ...

بازم خداروشکر نتیجه گرفتی❤ منم مشکلم ضعیف بودن جنینامه، برای سه روزه خیلی خوب هستنا همشون هشت سلولی a هستن اما رشدشون که میدن بلاست نمیشن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من بارداري قبليم تو ٦ هفته و سه روز اين اتفاق افتاد كه تو ٨ هفته فهميدم الان خداروشكر ١٣ رو رد ك ...

مرسی عزیزم

من الان اواخر ۱۱ هفته عزیزم

تیشالله خدا کمک کنه واقعا

۵ بار رویان برام انتقال داد که همش کارای تکراری میکرد منم منفی میشدم بار ششم با دکتر طرازی بودم یعنی ...

یعنی با همون جنینات نتیجه گرفتی شما؟ منم دوبار چسب جنین زدم ولی بی فایده بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
متاسفانه قلب ني نيش واستاده 😭

گشتم پستشو پيدا کردم باورم نميشه خداصبرش بده چقدر زجر کشيده

گشتم پستشو پيدا کردم باورم نميشه خداصبرش بده چقدر زجر کشيده

واقعا تلخ ترين اتفاق براي يه زن اونم با اينهمه سختي باردار شدن 😢بعضي وقتا حكمت خدارو نميفهمم

منم نمیدونستم چیه ,انگارلایه اش روخراش میدن تالانه گزینی بهترصورت بگیره.به من گفتن استراحت مطلق باشه ...

اهان همونه پس... ببین من الان سونو بودم دکتر خودم نبود این برگشت گفت ضخامت اندومتریوزم خوب نیست خیلی بهم ریختست ولی واسه عمل مشکل نیست حالا گفتم دکتر خودم باید تایید کنه تا من انتقال بدم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش