2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ببین کیه پانکچرت ؟

پانکچرم چهارشنبه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دفعه پیش خودم از دکتر خواهش کردم برام این آزمایش ها رو بنویسه. تو همین تاپیک خونده بودم در موردشون ...

آره متأسفانه هزینه‌ها خیلی بالاس.

من تقریباً ۱ دادم برای آزمایشهای ایمنی و انعقادی.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم ویزیت.گفت به خاطر ضعیف بودن اسپرماس دیگه.هم واسه من هم همسرم برا سه ماه دارو دادن.خودمونم میخوا ...

میگن تخم اردک باعث میشه که تعداد و حرکت اسپرم بالا بره. همسایه یکی از دوستام بعد از 10 سال از تخم اردک نتیجه گرفت و بچه دار شد. 

اره برای منم گفتن نشه بعدعیدبیا,میگم خودم اووبوست بخرم خوبه؟تخمکام زیادمیشن؟به همسرمم دارومیدم

می خواهید برید پانکچر یا انتقال؟

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
من الان هیچی,دیروزانتقال دادم یدونه فسقل تشکیل شده میگم اگرخدایی نکرده نشه اووبوست بخورم برم دورهه ج ...

ان شاالله که همون مثبت میشه

فکر منفی نکن دختر خوب

چرا باید الان به پانکچر بعدی فکر کنی که جذبش کنی به نی نی دار شدن فکر کن

من دست و دلم بکار نمیره خیلی باهم نزدیک بودیم روزا ناریخ انتقال اصلا همش فکرشم

عروس جون خبر نداري تو اين مدت چه حالتايي داشت؟!

واقعا آدم متوجه نميشه؟!خيلي حس وحشتناكيه😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ان شاالله که همون مثبت میشه فکر منفی نکن دختر خوب چرا باید الان به پانکچر بعدی فکر کنی که جذبش کنی ...

انشالله توکل برخدا واقعاافکارتاثیرداره؟هرصبح دستمومیزارم شکمم صلوات میفرستم براش.

ایشالله که خودتم صاحب یه بچه نازوتوپول شی

آره متأسفانه هزینه‌ها خیلی بالاس. من تقریباً ۱ دادم برای آزمایشهای ایمنی و انعقادی.

آزمایش تون مشکلی هم داشت؟

کلا میخوام بدونم از هیسترو و آزمایش به نتیجه ای هم رسیدن که مثلا به این دلیل منفی میشده؟

برای درمان حالت تهوع چه کار میکنید؟ هفته دهم هستم. معمولا بعد از ظهرها بیشتر دچار میشم. میترسم چیزی ...

از دکتر بپرس ببین خوردن سیرابی مشکل نداره؟ من با خوردن سیرابی برام معجزه شد. کلا حالت تهوعم پرید و رفت خدا رو شکر.

آزمایش تون مشکلی هم داشت؟ کلا میخوام بدونم از هیسترو و آزمایش به نتیجه ای هم رسیدن که مثلا به این د ...

نه هیسترو مشکلی داشت و نه آزمایشها.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عروس جون خبر نداري تو اين مدت چه حالتايي داشت؟! واقعا آدم متوجه نميشه؟!خيلي حس وحشتناكيه😢

نه عزیزم

فقط لک قهپه ایی یادمه داشت

تهوعشم قطع و وصل میشد

من خودمم همش تهوعم قطع و وصل میشه😞

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بار دوم باز انتقال دادم. دو تا جنین بلاست. هر دو پسرن. ممنون ان شاالله شمام ب سلامتی زایمان کنید.

ماشالله. خدا برات دو قلو میخواسته. ان شالله بسلامتی بغلشون بگیری. برای همتون بهترینها رو با سرعت بالا و خیلی زود ارزو میکنم. راستی خودت که مشکل نداشتی؟ فقط مشکل از اسپرم بود؟

خانما قرص ال دی میخورم چهارروز مونده تموم بشه فک کنم یکم لک دیدم یعنی شک دارم از امروزم دارم سوپرفکت ...

شما هر وخت پريود کامل شدي برو کلينيک

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون