2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم الهام جون انشالله با دعاهای شما عزیزان انشالله توهم مامان بشی گلم درسته من ناامیدم ولی همیشه ...

انشاءالله حکمتش برای شما مادر شدن ..انشاءالله یکی یکی مامان میشیم عزیزم😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم ایشالا به زودی خبر مامان شدنتون رو بشنوم.....میشه بپرسم تعداد حرکت ومورفو همسرتون چندبود ...

ممنونم عزیز حرکتش رو یادم نیست اما مورفو رو گفتن۱

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
الهی عزیزم.منم نمیدونم گنگ هستم کلا.میخوای بازدوباره بری؟

رفتم ویزیت.گفت به خاطر ضعیف بودن اسپرماس دیگه.هم واسه من هم همسرم برا سه ماه دارو دادن.خودمونم میخواییم طب سنتی شروع کنیم.خلاصه سیکل بعدی میمونه برا بعد عید.تا ببینیم خدا چی میخواد.

خدایا شکرت  

برای درمان حالت تهوع چه کار میکنید؟ هفته دهم هستم.

معمولا بعد از ظهرها بیشتر دچار میشم. میترسم چیزی بخورم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

خانما قرص ال دی میخورم چهارروز مونده تموم بشه فک کنم یکم لک دیدم یعنی شک دارم از امروزم دارم سوپرفکتمو میزنم بنظرتون چیکار باید کنم اگه پریود بشم کنسل میشه سیکل ای وی افم؟ 

👶👶
اون بخاطر امپولای پروژستونه منم گلوم خشک میشه نفس تنگه دارم بعضی وقتا عصبی میشم میشینم باز دراز میکش ...

ترشح یه کمی داره ولی لکه بینی نه خدارو شکر نداره

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اون بخاطر امپولای پروژستونه منم گلوم خشک میشه نفس تنگه دارم بعضی وقتا عصبی میشم میشینم باز دراز میکش ...

آمپول نداره شیافت داره

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍