2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
دکتر به من گفت باید حتما بری،البته من هنوز ان تی رو هم نرفتم. ولی تا جایی که توو نت خوندم برای کسای ...

جدي ميگي ؟! من تا حالا اينو نشنيده بودم

نميدونم گيج شدم هزينه اش خيلي زياده

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزيزم من هم ان تي دادم هم آز غربالگري جفتش خداروشكر خوب بود منتها دكترم ميگه موقع زايمان ميشي ٣ ...

اها عزیزم

خداروشکر

نکران نباش 

بمن گفت ازمایشگاه پارسه برو کاملترین تعداد کروموزوم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اها عزیزم خداروشکر نکران نباش  بمن گفت ازمایشگاه پارسه برو کاملترین تعداد کروموزوم

منم پارسه رو خيلي شنيدم تعريفشو 

من نيلو انجام دادم

دکتر به من گفت باید حتما بری،البته من هنوز ان تی رو هم نرفتم. ولی تا جایی که توو نت خوندم برای کسای ...

بهار جون ميشه بگي چند سالته؟!

شما ان تی رفتی؟؟ دکتر برا شما هم سل فری نوشته؟؟؟؟

آره عزيزم هم ان تي هم غربالگري

بخاطر سنم ميگه سل فري

ممنونم هر چی تو نت گشتم هیچی پیدا نکردم. یعنی دلیل حفره چی هست?

منم تو نت گشتم چیزی ندیدم ...مثل اینکه انواع تخمک داریم تخمک پوچ تخمک دژنره یعنی استرسی وتخمک واکوعل دارو....که هردومش نشونه کیفیت پایین تخمک

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قربونت میگم منم شنیدم صحتش نمیدونم قربونت ایشالله

دوستم اينو بخون:

البته براساس یافته های آزمایشگاه نیلو بهترین گروه برای انجام این تست گروه های با خطر بینابین در پروتکل های غربالگری سه ماهه اول و دوم می باشند. در گروه های پرخطر هم در موارد ذیل می توان بعنوان یک پیش تست قبل از انجام تست های تشخیصی از این تست استفاده نمود:

- زنانی که ترس زیادی از نمونه گیری تست های تشخیصی مثل آمنیوسنتز و یا CVS دارند،

- زنانی که زیر بار ریسک سقط تست های تشخیصی نمی روند،

- زنانی که سابقه سقط مکرر (سه و یا بیشتر از سه سقط زیر 20 هفتگی و یا وزن جنین زیر 500 گرم) دارند،

- زنانیکه سابقه پارگی کیسه آب دارند،

- زنانی که دارای جنین طلایی (جنینی که بعد از چندین سال ناباروری، والدین با سن بالا و یا حاصل از حاملگی IVF تشکیل شده اند) هستند.

يعني اگه آز غربالگري ريسك متوسط يا بالا زد بهتره قبل از امينوسنتز اول سل فري بدن كه غير تهاجمي هست

سلام.بچه ها دل درد پریودی رو تا هفته چند از بارداری داشتین؟ و شیاف پروژسترون رو تا هفته چند مصرف کرد ...

اگه دل درد پریودی داری اصلا شیاف رو قطع نکن. دکترت پرسید بگو قطع کردم! بعضی دکترها شیاف رو قطع میکنن. دکترم بمن هفته ۲۰ گفته بود قطع کن اما من هفته ۲۲ قطع کردم اما هفته ۲۴ انقباض شدید گرفتم و لک دیدم. مجبور شدم بجای یکی روزی دو تا شیاف بزارم. تا هفته ۳۳. بعدش کردم شبی یکی تا یه شب قبل از سزارینم. البته من هر هفته آمپول پرولوتون ۵۰۰ هم میزدم! چون انوکسا ۶۰۰۰ میزدم. خلاصه خواستم بگم شیاف ضرر نداره. اما قطع و وصل کردنش انقباض میاره. من نمیدونم هفته چند هستین اما اگه تا آخر هم بزنین ضرر نداره. بخصوص اگه دل درد پریودی دارین باید یا دو تا بزنین یا در کنارش هر هفته آمپول هم بزنین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اگه دل درد پریودی داری اصلا شیاف رو قطع نکن. دکترت پرسید بگو قطع کردم! بعضی دکترها شیاف رو قطع میکنن ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی.هفته ۲۲ هستم.پس فعلا ادامه میدم.ممنون از راهنماییت

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.