2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
که ان شا الله فروردین ای وی اف مو شروع کنه.کتابی اسمشو شنیدی خوبه کارش؟؟؟؟؟اول خواستم نصر برم چون شه ...

عزيزم سونو رنگي چه چيزايي رو نشون ميده ؟ 

دكتر كتابي رو من اسمش رو شنيدم خيليا تعريف كردن 

نصر هم خوبه الان تو كلينيك مام هستش 

من رفتم مام مريضاش كه خيلي تعريف نصر رو ميكردن 

عزيزم بسپار به خدا به خودش توكل كن انشاالله همه چي عالي پيش ميره دكترا يه چيز روتين رو انجام ميدن الان همه ما داروهامون موقع انتقال و پارنكچر شبيه هم حالا يكي شياف داره يكي آمپول 

انشاالله تا قبل انتقال خودت سوپرايز بشي و طبيعي مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسي عزيزدلم😘خودمم به نظرم نياز نيس اما اين دكترا تو دل آدم رو خالي ميكنن 🤕

دكترا كارشونه 

اصلا اين سل فري انقدر واسشون راحته كه به همه مامان ميگن يه برنامه بود چند وقت پيش در مورد سل فري 

كه ميگفتن وقتي سونو مادر خوبه و آزمايشش خوبه هيچ نيازي به سل فري نداره خيالت راحت باشه الكي به خودت استرس نده 

انشاالله گل پسرت رو سالم بغل كني ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمایی ک انتقال دادین و مثبت شده علاعمتون چی بود!من روز نهم انتقال هستم،

هيچي گلم من اصلا علائمي نداشتم 

علائم از هفته ٦به بعد بود 

انشاالله مامان شدي 🌹🌹

سلام دوستان شرمنده من جواب ندادم الان از سونو میام قلب بچم نزدیک یه هفته وکمتره ک ایستاده خیلی ناراح ...

سیما جون خیلی ناراحت شدم،چی شد که اینجوری شد؟

خدایی نکرده ضربه ای بهت خورد یا ناراحتی داشتی؟؟؟

چی شد فهمیدی؟؟؟

سلام امروز رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودهمونم انتقال دادن دعاکن عزیزم

از خدا میخوام با همین ی دونه مامان دوقلوها بشی گلم 🙏🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ماماني عزيز يه سوال دارم ازتون ممنون ميشم نظرتون رو بگين من سونو ان اي و آز غربالگري رو دادم و خدار ...

به نظر من مهم سن در زمان تشکیل جنین هست نه زمان زایمان.

چون من خودم با جنین فریز باردار شدم موقع ان تی پزشک سونوگرافی سنم رو در زمان تشکیل جنین ازم پرسید

برای رقیق کردن خون هستش، مرکز ما به همه میدن

من انوکسا رو میریزم تو سرنگ انسولین بعد میزنم اشکالی نداره به نظرت آخه سوزن خودش از انسولین بزرگتره برا همین درد میکنه 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
هيچي گلم من اصلا علائمي نداشتم  علائم از هفته ٦به بعد بود  انشاالله مامان شدي 🌹🌹

عزیزم مبارکه نی نی دار شدنت بار چندم انتقالت بود مشکلتون چی بود و چند سالتونه چندتا فریز داری عشقم ماهمه کنجکاو یم بدونی ریز حزییاتشو ودر آخر ار روزای انتقال برام بگو اصلا هیچ علاعمی نداستی حتی حس پری شدن 

من پروژستون میزنم با روزی ۳تا استرادیول زیر دلم گاهی درد میگیره رو ۴ انتقالم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
به نظر من مهم سن در زمان تشکیل جنین هست نه زمان زایمان. چون من خودم با جنین فریز باردار شدم موقع ان ...

از نظر منم بايد اينطور باشه

منم زمان تشكيل جنينم ٣٣ سالم بود

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دكترا كارشونه  اصلا اين سل فري انقدر واسشون راحته كه به همه مامان ميگن يه برنامه بود چند وقت پ ...

انشالله همه تو دلياشون رو سالم به دنيا بيارن منم همينطور🙏

فدات بشم انشالله قسمت خودت عزيزم😘

البته هنوز جنسيت نينيم معلوم نيس به دلم افتاد پسر تيكرم رو آبي زدم😊😉

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
برای من دقیقا ۱۶ روز بعد انتقالم میشه یعنی اگر ازمایش دوتا مینوشت این همون مرحله اخریشه به نظر من ک ...

اره دیگه بعضی دکترا دوتا می نویسن بعضیا یکی ربطی نداره خیالت راحت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود