2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
زی زی جون من همیشه پروژسترونمو ۴تا ۵ میزدم امروز که روز اول انتقال خوابم رفت الان زدم‌اشکال نداره؟ و ...

راستی مبارک باشه انتقال دادی عزیزم😍😍😍

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان شرمنده من جواب ندادم الان از سونو میام قلب بچم نزدیک یه هفته وکمتره ک ایستاده خیلی ناراح ...

😢😢😢عزیزم خیلی ناراحت شدم چقدر برات دعا کردم غصه نخور اول راهی خدا این ماه یکی میزاره تو دلت عشقم درکت میکنم🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی مبارک باشه انتقال دادی عزیزم😍😍😍

زی زی جان مبارک باشه ایشالا این هفته هم زود میگذره و نی نی نازت میاد تو بغلت ...مشکلتون چی بود چند تا جنین داستین انتقال چندمتون بود علاعمتون قبل ازمایش خون چی بود مرسی 🌹🌹🌹🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
به من حتی گریدشم نگفتن که.منم یدونه شد.وایییی امپول انوکساپارین چه میسوزونه😭😭😭

دیدی چجوریه؟ خیلی از انوکسا بدم میاد😥😥😥 من قبلا میزدم شکمم الان رونم😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خواهش میکنم عزیزم،،اگه لایق باشم چشممممم برو عزیزم ولی خیلییم یه جا نشین ،،انشالله که ضرر نمیبینی ت ...

اره واقعاتوکل برخدا,چشم گاهیم راه میرم.چراکه نه خیلیم لطف میکنی منت میزاری دستت دردنکنه.😘😘

زی زی جان مبارک باشه ایشالا این هفته هم زود میگذره و نی نی نازت میاد تو بغلت ...مشکلتون چی بود چند ت ...

ممنون عزیزم ان شاءالله قسمت شما و بقیه منتظرا😍😍

من ۸تا جنین داشتم سه تا برام انتقال دادن انتقال اولمم به لطف خدا مثبت شد فقط یکی دو بار زیر شکمم تیر میکشید 

خدا جونم شکرت...