2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
به به سلام تبریک دست هوورااااا به مامی مرسان عزیز و مرصده عزیز خدا رو شکر

ان شاله دوستایی که منتظر جواب آز هستن و اونایی که تو سیکل هستن هم با کلی خبرای خوب. بیان

مامانایی هم که نی نی دارن همه چیز براشون خوب و عالی پیش بره

آنا جون بی زحمت 1000تا صلوات هم برا من
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژینا جون عزیزم آندومتریوز من لگنی هست و اینطور که گفتن کف لکنم رو پوشونده و اینطور که دکترم میگفت باعث میشه محیط مسموم بشه!
اما اینو هم گفت که این یکی از عوامل منفی کننده هست و اینطور نیست که با حل این مشکل جواب بگیری اما بودن این مشکل خودش یکی از عوامل منفی کننده هست!
اما شما کیستات اگه اشتباه نکنم تو تخمداناته و کوتر تخمدان ذخیره رو پایین میاره و واسه اینه بهت گفتن برا شما خوب نیست!
اما من تو تخمدانام کیست ندارم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جونا ۷ جزء مونده تا ختم قران نیمه دوم شهریور  کامل بشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان خوبم مامی مرسان جونم عزیزم بهت تبریک می گم انشااله که نی نی ها محکم بچسبن به دلت. بیا یه کم از کارایی که کردی بگو و اینکه دفعه چندمت بود؟ کدوم مرکز؟ دکترت؟ آناااااااای عزیزم داشتم صفحه اول رو می خوندم واااای عزیزم چقدر ذوق کردم که جلو اسمم اون ادمک منتظر رو گذاشتی که در حال ذوق کردن یعنی اون روزی که واسه آزمایشم زدی میشه منم خوشحال بشم؟؟؟این دفعه پنجممه ...... بازم منتظر گوشه چشمی از طرف خدام که شاید منم +++++++بشم............ التماس دعا از همه مامانای تاپیک
سلام آنای عزیز منم مثل شما آندومتریوز دارم ولی از نوع کیست تخمدان بهم گفتن به احتمال کم از میکرو نتیجه میگیرم وتنها راه بارداریم هم میکرو هست طبیعی باردار نشدم
یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست الهی به حق همین صلوات خودتم حاجت روا بشی
سلام دوست جونا من بخاطر اینکه مسافرت بودم نتم ضعیف بود نتونستم این چند روز بیام اما لحظه لحظه ب بادتون بودم تو حرم اقا واستون از ته دل دعا میکردم واقعا تبریک و بقول انا هزار ماشاله ب این گروه چقدر خوبه همه دادن یکی یکی مامان میشن نبایدم جز این باشه گروهی که ادماش فقط دارن ذکر میگن قران میخونن و صلوات میفرستن و لحظه ای از یاد خدا غافل نمیشن مگه میشه مورد لطف حق تعالی قرار نگیرن واقعا سعادتی بود برام که عضو این گروه شدم و شک ندارم هممون حاجت میگیریم انا جان اینها همه از همت و بزرگی تو عزیزم خدا حاجت دلتو ب خیر بده لطف کن جز 24 و 25 و26 واسه من بزار ب لطف این گروه دارم ی ختم قران میکنم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
نگار جون ،،،،، باهات موافقم ایشاله هممون حاجت روا میشیم،،،،،،، خورشید جون ،،،،چرا که نه !!،! خدا رو شکر آمار مثبت شدن دوستان همینجور داره بالا میره ،،،، مامان شدی ایشاله ،،،،،، به اتفلق همه ی بچه هایی که انتقال دادن،،،،،، از ترانه جون خبری نشد؟!!،! منم امروز صب یه کم گریه کردم ،،،،، بعدش شکر خدا رو به خاطر چیزای خوبی که توو زندگیم دارم،،،،،،، یاسین خوندم وووو آروم شدم ،،،،،،، خدااایا شکرت ،،،،، هر چی که به صلاحمونه همون،،،،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
فدات نگار جون من عددی نیستم.... اگه حضور شما دوستان نباشه که این تاپیک رنگ و بو و معنی ای نداره!!!! شکر که همه دوستان خونه دومشون رو با دل و جون قبول کردن! فری مامی جون عزیزم ختم قران یه بار و هر کس هر جزئی رو برداشته باید تا آخر شهریور یه بار بخونه! ژینا عزیزم ختم قران کامل شد اگه دوستانی که بیش از یه جزء برداشتن و راضی بودن جزئی رو بهت بدن که هیچ اگه نشد من جزء خودمو بهت میدم که تو ختم قران شرکت کرده باشی!!!!