2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046672 بازدید | 684536 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم ..باید خیلی سخت باشه درست تا حالا حامله نشدم ولی فکر اینکه حامله بشی و سقط بشه خیلی سخت . ...

ممنونم الهام جون انشالله با دعاهای شما عزیزان

انشالله توهم مامان بشی گلم درسته من ناامیدم ولی همیشه میگم واسه خدا چیزی نیست بخدا بده حتما حکمتی داره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم انشاءالله عید با تودلیت بری عید دیدنی ..اگه گفتن مطلق باید همش دراز بکشی فقط هر دوساعت پاشو چن ...

ممنون گلم ایشالله برای هممون.وای یعنی میشه بگیره؟میگن بخوادبگیره همون سه روزاوله.به منم همون سه روزگفتن مطلق

سلام دوستان شرمنده من جواب ندادم الان از سونو میام قلب بچم نزدیک یه هفته وکمتره ک ایستاده خیلی ناراح ...

عزیزم چرا

بمیرم واقعا زبونم قاضر چیزی بگم گلم

توروخدا بیا اینجا حرف بزن

😭😭😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان شرمنده من جواب ندادم الان از سونو میام قلب بچم نزدیک یه هفته وکمتره ک ایستاده خیلی ناراح ...

ای وای😢😢😢 واقعا نمیدونم چی بگم، خدایا حکمتت رو شکر ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

وای عزیزم.چقدر ناراحت شدم.الهی برای دلت بمیرم که الان پرر از غصست.خدا خودش بهت توانایی بده.😢😢😢

من پارسال پانکچر شدم از حسابداری بپرسی تقریبا بهت میگن چقدر میشه ان شاءالله خیلی زود نتیجه بگیری عز ...

زی زی جون من همیشه پروژسترونمو ۴تا ۵ میزدم امروز که روز اول انتقال خوابم رفت الان زدم‌اشکال نداره؟ و اینکه به پهلوم می خوابم اشکالی نداره؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همچنین برای خودت.توام گاهی میخوای بشینی غذابخوری شکمت تیرمیکشه؟،من که فکرنکنم بتونم کلااستراحت مطلق ...

من اصلا درد ندارم اصلاااا استراحت مطلق اصلا خوب نیست نکن من الانشم میرم رو مبل حال می خوابم بعد میام‌اتاق یکمم راه رفتم سعی کن استراحت مطلق نباشی خونرسانی بشه به رحم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

ای خدااااا اخه چرا😭😭😭😭😭بمیرم واسه اون دلت عزیزم 

بخدا دارم دق میکنم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏