2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی مبارک باسه بازم فریز داری برای دومی😊

نه🤕🤕🤕🤕کلا دوتا داشتم....اولی دنیا بیاد دوباره باید برم زیر امپول

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من سياه دونه اسياب کرده بودم با عسل مخلوط کردم روزي يه قاشق مربا خوري ميخوردم يه معجوني هم خواهرزادم ...

من هفته بعد پانکچر دارم،دقیقا ۷ روز وقت دارم

الان بخورم این قرص هارو تاثیر داره

نه🤕🤕🤕🤕کلا دوتا داشتم....اولی دنیا بیاد دوباره باید برم زیر امپول

هورررا عشق خاله موند تو شکم مامان جونش چقدر خوشحالم برات مخصوصا کسایی مثل من و شما که کلا جنینامون کم و یکبار انتقال دادن ...عشقم علاعمی داشتی تو ۴ یا پنج روز اول مثلا یه چیزایی که بو ببری ۴۰ درصد بارداری البته اینو میدونم تا ازمایش ندی نمیفهمی اما یه سری ها واقعا با اینکه پروزستون هم میزدن اما باز علاعمم داشتن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
من 36 سالمه دکتر برا سيکل پانکچر تجويز کرده بود که خداروشکر خوب جواب داد خود دکتر هم فکر نميکرد انقد ...

فرتیل اید برا خانمها و کیوتن اسم دقیقش چی بود؟چندجور کیوتن داریم آخه.شما کجا میکرو کردی؟

خدایا شکرت  
هورررا عشق خاله موند تو شکم مامان جونش چقدر خوشحالم برات مخصوصا کسایی مثل من و شما که کلا جنینامون ک ...

راستش من همش دنبال لک بودم خخخخ هی دسمال میذاشتم میدیدم خبری نیست کلا ناامید بود مخصوصا روز نه ب بعد دیگ ن دردی داشتم نه هیچیییی گفتم محاله حامله باشم خخخخ ولی روز هفت هشت تبو لرز کردمو درد شدید...بدشم قط شد....زیر دلم سمت راست گاهی تیر میکشید‌.ی کوچولو تهو داشتم نمیدونم بخاطر استرس بود یاچی وری خب روز ب روز بیشتر شدو ویار وحشتناکی داشتم...ک هنوزم گاهی هست ولی خیلی بهترشدم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم برات آیت الکرسی خوندم..انشاءالله بچسب به دلت نه ماه دیگ بغلت باشه همدمت بشه😍😍😍

چقده مهربونی توعزیزم.دعام کنیدمن دیگه فریزی تدارم همین اول نشت بایدازبعدعیدشروع کنم دعاکنیدهمین بگیره.همش درازکش باشم??خسته شدم😁گفتن سه روزاول کلامطلق

سلام مامان خانوم😙..انشالله دو هفته دیگه بیای اینجا مادر شدنت رو اعلام کنی😍😍 حسابی هوای کنجد کوچو ...

سلام 😍😍😍😇😇😇مرسیی عزیزم الهی هممون مامان بشیم.دعاکنیدخاله هاش منم بیام مثبت شدن همین یدونه شیطون رواعلام کنم.من فریزی اینهاندارم.😢ازصبح حرف میزنم باهاش.فقط این سه روزکلاهمش بخوابم؟یه طوریه.

گفتن عروسی هم لازم نکرده بری🙄

عزیزم من مثل شما ۴تا جنین داشتم ۱یکیش از بین رفت ۳تاش فریز کردم که الان رو چهارمه انتقالمه عزیزم گری ...

عزیزم به ما گرید نگفتن دو تا بلاست همون ۵ روزه بود یکی ۳ روزه بود که هر ۳ رو هچینگ کردن یکیش هم که فریز مونده اصلا نمیدونم چند روزه بود واقعیتش موقع انتقال اطلاعات کافی نداشتم که پرس و جو کنم

در مورد علایم هم من فقط کمر درد شدید فک کنم روز ۴ و ۵ داشتم روز های ۶ ۷ ۸ دردهای پریودی شدید شبا از خواب بیدارم میکرد که با ۱۵ دقیقه پیاده روی تو خونه بهتر میشدم ترشح سفید چسبناک هم یکمی داشتم

سلام عزیزم بسلامتی اره خوبم  رو مبل جلو تی وی دراز کشیدم تو چطوری کلا ۱ جنین شد؟

4تاتخمک داشتم انگاراسپرماچون ضعیف بودن فقط یدونه جنین شده که همونم انتقال دادن منم چون گفتن استراحت مطلق امدم خونه مادرم