2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نمیدونم 😒دعا کن چیزیمون نشه ی خانمه میگفت سرمای بدی خورده بود بدجور داروهای قوی خورد و پنیسیلینم زد ...

اوه اوه وای وای خدابه دادمون برسه به من کت سه روزکامل استراحت مطلق گفتن میرم خونه مادرم

سلام خانما

من دکتر بهم گفت دوباره باید پانکچر بشم 

سری قبل که پانکچر شدم هیچی رعایت نکردم  و ۳بار انتقال دادم منفی شد ودیگه جنین ندارم این سری میخوام یه چیزایی رو رعایت کنم میشه شما عزیزان راهنماییم کنید  تا ان‌شاءللخ نتیجه بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران فولیکولات نباش دختر خوب تو اون بالا سری رو داری که با یه حرکت واری میکنه همه مبهوت بمونن ببین ...

سلام عزیزم امروز رفتم انتقال دادم یک دونه جنین برام تشکیل شده بوداونم هچینگ کردن انتقال دادن.دعاکن

سلام دوستان من امروز روز هفتمیه ک استرادیول والرات روزی دوتا میخورم ولی هنوز لکه بینی دارم بنظرتون نباید قطع میشد؟ میترسم اثر بدی رو ضخامت آندومتر بذاره البته از امروز باید استرادیولها رو روزی ۳ تا بخورم

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
سلام امروز رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودهمونم انتقال دادن دعاکن عزیزم

الهی ک مامان شدی عزیزم و دیگه لازم نیست این راهو دوباره طی کنی

سلام دوستان من امروز روز هفتمیه ک استرادیول والرات روزی دوتا میخورم ولی هنوز لکه بینی دارم بنظرتون ن ...

سلام خوبی عزیزم منم دارم این قرص میخورم ، ولی انگتر لکه بینی من به خاطر آ اس ا که دارم میخورم بعید میدونم لکه بینی به خاطر این قرص باشه . اگه علتشو فهمیدی به منم بگو 😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خوبی عزیزم منم دارم این قرص میخورم ، ولی انگتر لکه بینی من به خاطر آ اس ا که دارم میخورم بعید م ...

منم آ اس آ میخورم خدا کنه لکه بینیم قطع بشه تو این گروه اگه جوابمونو بدم علتشو میفهمیم وگرنه هر چی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد

درست میگی اخه جنین قبلیام گریدa بودن ک نشد این دوتا بی بود ک یکیش bdبود یعنی نزدیک c

ببخشيد ميشه توضيح بديد گريد جنين هاي من چجوريه:

دوتا 4a

پنج تا 4a-b

بعد من نميدونستم برام تو دوتا ني فريز کردن يعني يه بسته سه تايي يه بسته چهارتايي که تو هر بسته يدونه a گذاشتن.

يعني دوبار بيشتر نميتونم انتقال بدم يه بار سه تا يه بارم چهارتا؟

البته خوشحال ميشم دوستاي ديگه هم کمکم کنن   

خدایا شکرت
خانوما من رفتم دکتر واسه ای وی اف گفت فقط داروهات تزریقی و اصلا شیاف و قرص نمیدم یخورده ترسیدم یعنی ...

سلام عزیزم ، خب همش امپول میدن دیگه قرص نمیدن ، ترس نداره که ... منم پانکچر شدم روی ۳ الی ۷ تا در روز تا زمان پانکجرت باید آمپول برنی ، همش زیرجلدی ، درد نداره که فقط یکیش عضلانیه 

قوی باش گلم تووو میتووونی و انجامش میدی و خبرای خوب برامون میاری 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها اگر بر داروها بریم هلال احمر تایید کنه با تاییدیه داروخانه فرق داره؟ یعنی تو هلال احمر ...

فرق نمیکنه  سیستم بیمه ای ک دارین دارو را تایید میکنه