2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
منم آ اس آ میخورم خدا کنه لکه بینیم قطع بشه تو این گروه اگه جوابمونو بدم علتشو میفهمیم وگرنه هر چی س ...

یکی از بچه ها تو همین گروه گفت باید ا اس ا قطع کنی تا لکه بینی درست بشه ! منم گفتم امشب نمیخورم ببینم چی میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از بچه ها تو همین گروه گفت باید ا اس ا قطع کنی تا لکه بینی درست بشه ! منم گفتم امشب نمیخورم ببین ...

دکترمون نگفته آ اس آ رو قطع کنیم اونجوری مشکلی پیش نمیاد 

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
فرق نمیکنه  سیستم بیمه ای ک دارین دارو را تایید میکنه

خیالم راحت شد

آخه رفتم داروخانه تایید کرد

گفتم شاید اگر میرفتم هلال احمر هزینه امپولام کمتر میشد

داشتم حرص میخوردم

اخه تنبلیم اومد

خیالم راحت شد آخه رفتم داروخانه تایید کرد گفتم شاید اگر میرفتم هلال احمر هزینه امپولام کمتر میشد ...

نه عزیز فرقی نداره نگران نشو

یکی از بچه ها تو همین گروه گفت باید ا اس ا قطع کنی تا لکه بینی درست بشه ! منم گفتم امشب نمیخورم ببین ...

عزیزم بهتره قبل از قطعASAبا دکترتون مشورت کنین چون این قرص رو برای خونرسانی بهتر به جنین تجویز میکنن 

بازم هر طور مایلید 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
دکترمون نگفته آ اس آ رو قطع کنیم اونجوری مشکلی پیش نمیاد 

بزار من بعداز ظهر زنگ میزنم دکترم اگه جوابی گرفتم بهت میگم . درخواست دوستی منو قبول کن تا بیشتر در ارتباط باشیم 😊

عزیزم بهتره قبل از قطعASAبا دکترتون مشورت کنین چون این قرص رو برای خونرسانی بهتر به جنین تجویز میکنن ...

دقیقا منم به خاطر همین میخوام زنگ بزنم دکترم ببینم چی میگه . چون منم دقیقا همین مشکل دارم 

سلام دوستان. کسی تازگی ها گونال خریده تو تهران؟  اگه خریده از کجا؟  ممنون  و دوستانی ...

من روزي 300 واحد ميزدم که کلا 2400 واحد شد که سه روزشو تونستم گونال پيدا کنم که دکترم گفت خودتو اذيت نکن کارما بزن واقعا هم خوب بود چون من ذخيرم خيلي پايين بود قرار بود تو يه سيکل دوبار پانکچر شم هر بار دوسه تا تخمک بگيره ولي تو همون سيکل اول با اينکه دوز آمپول هام هم کم بود به نسبت نه تا تخمک گرفت که هفتا جنين شد گريدهاشون هم خوب بود خداروشکر.

به نظرم قرص هاي اوابوست و فرتيل ايد و کيوتن خيلي خوب تاثير دارن تو کيفيت تخمک من تقريبا دوماه قبلش ميخوردم از هر کدوم يدونه

خدایا شکرت
بزار من بعداز ظهر زنگ میزنم دکترم اگه جوابی گرفتم بهت میگم . درخواست دوستی منو قبول کن تا بیشتر در ا ...

قبول کردم عزیزم