2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
من ابان پانکچر شدم دومین پری دکتر ال دی داد خوردم سومیم که بهم قرص استرادیول و فولیک اسید ۵ با اسپری ...

من افتادم بیمارستان هایپر شدم یک هفته بستری دوروز بعد پانکچر تخلیه آسیت کردن شکمم رو خیلی حالم بد بود ۱ سال گذاشتم کنار انتقالو چون به شدت افسرده شدم 

💜  ‌
عزیزم شما هم داروهاتون فک کنم مثل من بوده، فقط لتروزول بود یا دارویی غیر از اون هم داشتین؟ الان بارد ...

بعد انتقال فقط امپول انوکسو و قرص ید و فولیک و آ اس آ .و شیاف پروژسترون‌.باردار شدم هفته هفتم قلب جنینم وایساد 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سفيده هرکاري ميکنم نميشه بخورم اب رو ميخورم شوري جاتم بخورم؟؟؟؟هايپر شدن درد داره،

ببین سعی کن پروتئین بخوری درد که الان فک کنی تمومه دیگه نه ولی باید رعایت کنی خدایی نکرده شکمت اب نیاره کار به بیمارستان بکشه حتما پروتئین زیاد بخور شوریم تا حدودی یهو زیادی نخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من افتادم بیمارستان هایپر شدم یک هفته بستری دوروز بعد پانکچر تخلیه آسیت کردن شکمم رو خیلی حالم بد بو ...

ای وای عزیزمم خیلی سخته کیه انتقالت؟ 

ببین سعی کن پروتئین بخوری درد که الان فک کنی تمومه دیگه نه ولی باید رعایت کنی خدایی نکرده شکمت اب نی ...

شوري چه کاري ميکنه؟چيزاي پروتيين دار مثلا چي بخورم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شوري چه کاري ميکنه؟چيزاي پروتيين دار مثلا چي بخورم

گوشت و فیله مرغ و سعی کن سفیده رو بخوری منم خیلی حالم بد میشد ولی سعی کن 

شوری من از بچه ها شنیدم خوبه ولی خودم خیلی شوری نخوردم 

مرسی گلم که شما یه نفر لااقل سوالمو دیدی. یعنی جای نگرانی نیست؟

نه عزیزم اصلا بیسکوئیت ارد بزار بغل صبح قبل بلند شدن از تخت بخور خوبه 

به دکترت بگی حتما قرص میده ولی بزار دکترت بگه