2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
افرین عزیزم..تا میتونی از خدا مهربون بخواه.و با اون جنینا حرف بزن..من دوستم مسخرم میکرد میگفت اون جن ...

منم فردا به پسرم میکن عشق مامان بیا تو دلم که خواهرت خیلییی انتظارت و میکشه😉😉

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت نمیشه تقریبا نیم کیلو کره محلی خوردم سه چهارتا قاشق روغن زیتون انگار نه انگار  

اینو حتنا به دکترت بگوو من بعد پانکچر هایپر شدم ۶ روزم یبوست گرفتم ببخشید مجبور شدم یدونه شیاف بیزاکودیل بزارم خیلی بده یبوست

کدوم مرحله هستین؟ دستیار دکتر اولش به من گفت دارو نیست تحریم هستیم بعد رفت پیش دکتر و برگشت گفت عیب ...

فردا انتقالمه آبان پانکچر شدم 

بخاطر تحریم یهو دارو کم میشه ولی بعدش میگت دارو هست 

نه ایشالا اینطور نیست کجایین شما؟

سلام حرفای همه تاثیرکرده دیشب بین خواب وبیدار داشتم باهاشون حرف میزدم میگم مامانی هاخوب وقوی رشدکنید ...

به نظر من که بهترین کارو میکنی باهاشون حرف میزنی..تازه من کلی وعده وعیدم بهشون میدادم😂😂😂

میگفتم بمونید که مامان باباتون خیلی منتظرتون و د وقتی بیاین حسابی هواتونو داریم!

ولی سعی کن جلو شوهرت زیاد چیزی نگی..به هر حال یه درصد کمی هم ممکنه نشه..خدایی نکرده یه وقت نشد مردا بیشتر میشکنن..شاید به رو خودشون نیارن

ولی حس میکنم ما زنا قوی تریم..فوقش دو روز گریه میکنیم بعدش سبک میشیم😌

من در کنار همه امیدی که داشتم خودمو برای منفی شدن هم آماده کرده بودم!خودمو راضی کرده بودم که اگه نشد حتما صلاح خدا بوده

هر چیزی رو به فال نیک میگرفتم..مثلا اگه علائمی نداشتم میگفتم خیلی ها بودن که بدون علائم باردار شدن!بعدآزبتا که مثبت شد چند روز مدام درد شدید پریودی داشتم میگفتم این کنجدا دارن اعلام حضور میکنن😁!لکه بینی اومد سراغم میگفتم لک لانه گزینیه!😊حالا دوستم که بامن انتقال داده بود همه اینا براش پیش اومد و همش نگران بود که وای خدا نکنه منفی باشه نکنه سقط بشه؟!

من کلا سرخوشم😅😅😅