2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
اره واقعادرسته حرفت توکل برخدا.پله رفتی؟ماخونمون پله داره وبعدانتقالمم یه مراسم داریم بایدبرم

من فقط سه تا پله اومدم پایین بعد سه ساعت از انتقال و روز 12 دو بار پله رفتم اما بودن بچه هایی که از اول پله رفتن اما با احتیاط خداروشکر مثبت هم شدن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاً میدونستم همینه، اصطلاحا بهش میگن bloody Show، ولی نگران نباش، استراحت کن، فقط اگر احساس کردی ...

ممنونم عزيزم از راهنماييت ...توكل بر خدا....انشالله شما هم ب سلامتي  دوران بارداريتو ب سلامتي بكزروني عزيزمم😘😘😘😘

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

@shamiim    

خوبی عزیزم؟

میگم فکر کنم هرچندبار انتقال بدی تخفیف داره دیگه چون من بار سومم بود امسال بازم تخفیف دادن😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم

سلام عروس کوچولو زينب جان نيستن ديگه من شمارو به زحمت ميندازم سوال ميکنم ببخش☺چقد قبل پانکچر نبايد نزديکي کرد؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

خانمهایی که شیراز میکرو کردین کدوم ازمایشگاه برای اسپرم معتبره ودکتر قبول داره؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
@shamiim     خوبی عزیزم؟ میگم فکر کنم هرچندبار انتقال بدی تخفیف داره دیگه چون من بار سو ...

سلام عزيزم سوال منو شما هم نميدوني چقد قبل پانکچر نبايد نزديکي داشت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلامت باشی عزیزدلم.والا من دو سه نفرو دیدم با وجود پروژسترون دقیقا سر تایم خودشون پریود شدن

سلام گلم ...میگم شما که با دکتررستمی بودید برا ازمایش اسپرم کدوم ازمایشگاه میرید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام دوستای قشنگم کیا تو این هفته انتقال داشتن کسی بود سه چهار روز بعد انتقال علاعمی داشته باشه...سوال بعدیم کیا فقط یه فایل ۳تایی جنین داشتن بار اول مثبت شده 😚😚😚

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام عزيزم سوال منو شما هم نميدوني چقد قبل پانکچر نبايد نزديکي داشت

سلام دختر خوب❤ سه روز قبلش بخاطر اسپرم داشته باشین(که تخلیه بشه برای نمونه پانکچر تازه باشه) بعدش دیگه نه، معمولا دو شب قبلشم پماد واژینال میدن که داخل واژن ضدعفونی بشه، به ما دادن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...