2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
تو 22 سالته اینقدر ناراحتی؟ من چی بگم که 35 سالمه😥😥😥بابا فرصت داری زیااااد، انشاالله این سری ماما ...

اخه همون دیگه ,دکترامتعجب بودن که چرااینهمه کمه تخمکام وای من به اون سن برسم که دیگه هیچ.😬😬😬خیلی سخته واقعامن افتضاح شکمم بادکرده وزن اضاف کردم ازچیه؟؟،درد ندارما

باشه عزیزممم ایشالله هرچی خدابخواد.🙂🙂 جالبه من لک بینی ندارم 😆😆هیچ نشدنازکنم واسه همسرم پاشدم غ ...

خداروشکر مثبت باش بابا قراره دو روز دیگه مامان بشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه همون دیگه ,دکترا متعجب بودن که چرااینهمه کمه تخمکام وای من به اون سن برسم که دیگه هیچ.😬😬😬خیلی ...

شاید این سری اینجوری بوده

والا من هایپر شدم شکمم یه مقدار ورم داشت و اینکه آمپولا هم بی تاثیر نیستن، من قبلا شکم داشتم اما کم اما الان ماشاالله🙈🙈🙈 دوبار هایپر شدم بزرگیش موند به شکمم😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه همون دیگه ,دکترا متعجب بودن که چرااینهمه کمه تخمکام وای من به اون سن برسم که دیگه هیچ.😬😬😬خیلی ...

ماله تخمک کشیه ببین اب زیاد بخور تخم مرغ سفیدشم بخور 

چرا اخه؟به من بودمیگفتن سه تابلکه درصدش زیادشه.بنظرت الان فرش انتقال میدم خوبه/؟/میگن فریزبهتره که

اخه من تعیین جنسیتم و اینکه یه بچه دارم دوقلو نمی خوام ریسکشم بالاست حتی پول اضافه دادیم تو هر نی یه جنین بزارن

نه بخده به اینا نیست اصلا فکر نکن خیلی بزاری بهتره

نه خیلیا هم فریز بار اول جواب گرفتن هم فرش به این چیزا فک نکن اگه هایپر نشدی مشکلی نداره

سلام عزیزم شمام بامیکروباردارشدی؟؟بارچندم؟من دیروزپانکچرشدم همش4تاتخمک اصلاناامیدکلی گریه کردم

عزیزم اگه خدا بخواد با همون یه دونشم میشه..منم تخمکام خیلی کم بود.فقط سه تا جنین برامون تشکیل شد که همون سه تا رو انتقال دادن.و خدا روشکر الان باردارم

روزی که فهمیدم فقط سه تا جنین داریم خیلی گریم گرفت..پرسنل اونجا بهم دلداری میدادن میگفتن برو شکر کن همین سه تا رو دارین.اگه هیچی نمیگرفت چی!

منم به خودم اومدم گفتم نه یه وقت ناشکری کنم به اون جنینام بربخوره!!😐.بگن مامانمون رو ما حساب نمیکنه..قبل اینکه بیان تو شکمم باهاشون حرف میزدم و از خدا میخواستم بمونن😌😌

ان شالله برای تو هم جنینای نازی تشکیل بشه و تو شکمت بمونن تا وقتی که به سلامتی بغلشون کنی

عزيزم مباركه انشاالله  زير سايه پدر و مادر هميشه سلامت باشه  گلم طبيعيه ولي گن خيلي تاثير ...

ممنونم عزیزم ینی رفتم داروخونه بگم گن زایمان میخوام؟الان بیشتر از ده روز گذشته هنوز هیچی نبستم و هرروز میفهمم که شکمم خودش داره جمع میشه اما خب پهلوهام خیلی بدشده که باید گن رو ببندم قشنگ جمع بشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان