2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
قربونت برم عزیزم چشم حتمن ایشالله بهترین برات پیش بیاد ی بارداری راحت گلم من پروژسترو دوتا تو ...

چه جالب برای منم مامانم میزنه دوتاش گفتن یکجا.میخوام بعدانتقال بگم شیاف بدن.راه مامانتومیگم امتحان کنه ببینم چی میشه.فدایی داری خواهری کردی برام.برات حمدخوندم

چه جالب برای منم مامانم میزنه دوتاش گفتن یکجا.میخوام بعدانتقال بگم شیاف بدن.راه مامانتومیگم امتحان ک ...

قربونت مرسی از دعای خیرت عزیزم

من شیافم دارم روزی سه تا

دوفاستونم دارم روزی سه تا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت مرسی از دعای خیرت عزیزم من شیافم دارم روزی سه تا دوفاستونم دارم روزی سه تا

واقعا؟یعنی بگیره واحبه اینها,پس ماکی راحت میشیم ازدارو.راستی من اگرمثبت شه میتونم برم مسافرت؟؟باماشین

واقعا؟یعنی بگیره واحبه اینها,پس ماکی راحت میشیم ازدارو.راستی من اگرمثبت شه میتونم برم مسافرت؟؟باماشی ...

نه عزیزم من امپول نداشتم

من چون هماتوم داشتم داروهامو زیاد کرد عزیزم

راستش من استراحت مطلقی شدم

بچه ها فکر کنم بهتر بدونن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزم من امپول نداشتم من چون هماتوم داشتم داروهامو زیاد کرد عزیزم راستش من استراحت مطلقی شدم ب ...

اهان ایشالله هماتومت رفع بشه بزودی.استراحت مطلقی سخته هی ادم دلش میخوادبره بیرون نمیشه.ایشالله چندوقت دیگه بانی نی ات بری😍😍😍

ایشالله که اینبارمیشه برات.منم ازالان تصمیم گرفتم نشه بازبرم.سخت نبودولی من ازترس فشارم رفت رو180کلی ...

انشاءالله بار اول مامان میشی 🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اع جدی??یکدونه مونده؟چه جالب ایشالله برای هممون بگیره هردویه روزانتقال داریم ازماییشمون هم میوفته شن ...

به امید خدا اره باهمیم نه ما خودمون یکی می خواییم‌انتقال بدیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه الان شدم22

تو 22 سالته اینقدر ناراحتی؟ من چی بگم که 35 سالمه😥😥😥بابا فرصت داری زیااااد، انشاالله این سری مامان میشی ولی کلا خیلی به خودت استرس نده سنی نداری که

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...