2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم حتما برو دکتر منم لک دیدم تو همین هفته های شما که رفتم دکترم معاینم کرد گفت دهانه رحمم با ...

سلام عزيزم ممنونم از جوابت رفتم سونو و دكتر معاينم كرد گف يكسانت باز شدي رفتم سونو گف نرماله همه چيز .فقط همان استراحت كنم شياف هم داد.امپول فمولايف هم زدم

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
اول اسپرم ها رو تفکیک میکنن بعد در مجاورت تخمک قرار میدن یا جدا نمیکنن؟

روز پانکچر نمونه از همسر میگیرن 

اسپرمو تزریق می کنن تو تخمک ببینن چندتا جنین تشکیل میشه بعد که تشکیل شد تعیین حنسیت می کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من روز ده انتقالم میخواستم بپرسم قرص استرادیول رو تا کی باید بخورم؟

بله بعد باررای خود دکتر بهت میگه ولی اینجا خیلیا بعد مثبت شدنشون دکتر گفته ادامه بدن

سلام عزيزم ممنونم از جوابت رفتم سونو و دكتر معاينم كرد گف يكسانت باز شدي رفتم سونو گف نرماله همه چيز ...

خداروشکر عزیزم بسلامت این اخرارم بگذرونی برای منم دعا کن یکشنبه انتقال دارم مثبت بشه

فک کنم وقتی پری میشی دکتر سونو می کنه که ضخامت رحم و چک کنه بعد انتقال بده عجله نکن به دکترت زنگ بزن ...

ممنون از جوابتون

دکتر بهم گفته اگه خواستي تو اولين پريودم ميتوني بيايي فقط روز دوم و سوم بيا برا سونو برا همون خواستم نظر دوستاي اينجا رو هم بدونم

خدایا شکرت
بچه ها لطفا راه حلی میدونید برا درد معده? من درد معده شدید گرفتم چند شبه خواب ندارم😣😣😣

رانیتیدین میخوری؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام خانوماي گل ،من فردا وارد هفته ٣٤ميشم...صب ك بلند شدم از خواب ديدم ترشحاتم صورتي شده البته كلا م ...

عزيزم بنظرم حتماً برو زایشگاه چک بشی، اصلاً هم نگران نباش تو سنی از حاملگی هستی که هیچ مشکلی به امید خدا برای نی نیت پیش نمیاد، فوقش زایمان کنی، چند روز بستری میشه، پس حتماً برو، گاهی با یه سرم زدن مشکل حل میشه عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنون از جوابتون دکتر بهم گفته اگه خواستي تو اولين پريودم ميتوني بيايي فقط روز دوم و سوم بيا برا سو ...

اره دیگه میری دکتر سونو می کنه شاید بهت قرص استرادیول بده باز یه سونو دیگه می کنه هر وقت اندوت اکی بود روز انتقال و مشخص می کنه

عزیزم اگه مثبت بشه انشالله فکر کنم باید ادامه بدی یک مدت منم روز ۱۲ انتقالم 

عزیزم انشالله مثبت بشین وبارداری سالمی داشته باشین

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

سلام 

دوستان من امروز ساعت یازده و نیم انتقال داشتم و یک ساعت و ده دقیقه بعدش رفتم دستشویی حالا میگن نباید زیر دوساعت میرفتی استرس گرفتم نکنه نگیره😭😭😭😭

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
بله بعد باررای خود دکتر بهت میگه ولی اینجا خیلیا بعد مثبت شدنشون دکتر گفته ادامه بدن

ممنون بابت پاسخ

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾