2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

@زینبی_بابا    

سلام دوستاي گلم

من سه شنبه هفته قبل پانکچر شدم اين سه شنبه هم ترشحم تقريبا رنگش تيره شد که بالاخره چهارشنبه شب پريود شدم اما حجمش با پريودهاي قبليم خيلي کمه(ببخشيد که انقدر واضح توضيح دادم) حالا موندم با اين اوصاف برم برا انتقال يا نه چون اگه وايسم برا پريود بعدي فکر کنم زمان انتقال که تقريبا 17 پري هست ميفته تو تعطيلات يعني علنا ميتونم ارديبهشت انتقال بدم دوست داشتم زودتر انتقال بدم بيشترم برا اينکه جنين ها تازه هستن .

حالا ميشه راهنمايي کنيد که انتقال بعد اولين پريودي بعد پانکچر خوبه؟

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی عزیزدلم.والا من دو سه نفرو دیدم با وجود پروژسترون دقیقا سر تایم خودشون پریود شدن

واقعا دیشب لک قهوه ای دیدم با اجزا پوست مانند از موعد پریودمم خیلی گذشته ده روز گذشته ولی دیگه تا الان هیچی نیومده بیبی چک زدم منفی بود دارم پریود میشم؟ یا چی بود اون لک و اجزا

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
 سلام من روز ۱۲ انتقال دیشب عروسی بودم مجبور شدم یک کم برقصم اشکال نداشته

نه اشکال نداره عاطی جون رفته بود تولد کلی رقصیده بود مثبت شد 

واقعا دیشب لک قهوه ای دیدم با اجزا پوست مانند از موعد پریودمم خیلی گذشته ده روز گذشته ولی دیگه تا ال ...

ببی کلا پری بعد این کارا درست نمیاد طبیعیه ولی باز به دکترت بگو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@زینبی_بابا     سلام دوستاي گلم من سه شنبه هفته قبل پانکچر شدم اين سه شنبه هم ترشحم تقر ...

فک کنم وقتی پری میشی دکتر سونو می کنه که ضخامت رحم و چک کنه بعد انتقال بده عجله نکن به دکترت زنگ بزن و بگووو برای انتقال هیچوقت عجله نکن بزار اونکاری و بکنه دکتر که به صلاحته 

ببی کلا پری بعد این کارا درست نمیاد طبیعیه ولی باز به دکترت بگو

اره گفتم گفتش فردا ازمایش بده ولی بیبی چک منفی شد دیگه امپولارو قطع کنم راحت بیاد بیچاره پریود گیج شده دیگه 

اره گفتم گفتش فردا ازمایش بده ولی بیبی چک منفی شد دیگه امپولارو قطع کنم راحت بیاد بیچاره پریود گیج ش ...

اره دیگه منم نمی دونم چرا الکی هی میگن باز از بده حالا تو که صبر کردی فردارم از بده بعد ببین جوابت چیه و قطع کن

اره دیگه منم نمی دونم چرا الکی هی میگن باز از بده حالا تو که صبر کردی فردارم از بده بعد ببین جوابت چ ...

اره سردرگمم کرده مرد حسابی منفیه دیگه چرا سیکل منو بهم‌میزنی 

سلام خانوماي گل ،من فردا وارد هفته ٣٤ميشم...صب ك بلند شدم از خواب ديدم ترشحاتم صورتي شده البته كلا م ...

سلام عزیزم حتما برو دکتر منم لک دیدم تو همین هفته های شما که رفتم دکترم معاینم کرد گفت دهانه رحمم باز شده اگه شیاف داری استفاده کن و استراحت کن 

خدا جونم شکرت...
واقعا دیشب لک قهوه ای دیدم با اجزا پوست مانند از موعد پریودمم خیلی گذشته ده روز گذشته ولی دیگه تا ال ...

احتمالا میخوای پریود بشی ولی به خاطر پروژسترونه نمیشی.داروهاتو قطع کنی میاد درست میشه.انشالله بعد عید با انرژی برو دنبالش دوباره.

خواهرشوهرت دیگه آزمایش نداد؟