2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم بسلامت این اخرارم بگذرونی برای منم دعا کن یکشنبه انتقال دارم مثبت بشه

ممنونم عزيز😍😍😍انشالله بحق همين روز عزيز بري ب سلامتي انتقال بدي و مثبت بشي و مامان بشي😍😍😍😍

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلام  دوستان من امروز ساعت یازده و نیم انتقال داشتم و یک ساعت و ده دقیقه بعدش رفتم دستشویی حال ...

ن بابا ب اين چيزا نيس عزيزم...مهم همون نيم ساعته اوله...استرس ب خودت وارد نكن

عزيزم بنظرم حتماً برو زایشگاه چک بشی، اصلاً هم نگران نباش تو سنی از حاملگی هستی که هیچ مشکلی به امید ...

ممنونم عزيزم از جوابت رفتم گلي گف دهانه رحمت يكسانت بازه و سونو رفتم نرمال بوذ بقيش بهم شياف داد و گف استراحت كن

سلام دوستان.یه سوال.من 19 هفته هستم.تکون های جنین رو احساس میکردم.دیروز یهویی ترسیدم و توی دلم انگار یه چیزی کنده شد.حالا از دیروز تکون نخورده.شیرینی هم خیلی خوردم.نکنه چیزیش شده باشه

سلاک دوستان تورو خدااا کمک

از کی نمیشه طاق باز خوابید؟ من مامانم اینا همش میگن تو اصلا رعایت نمیکنی

ولی بخدا دو طرف‌ پاهام کبودن انقدر به پهلو خوابیدن

از کی نمیشه طاق باز خوابید؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام  دوستان من امروز ساعت یازده و نیم انتقال داشتم و یک ساعت و ده دقیقه بعدش رفتم دستشویی حال ...

اصلاً ربطی نداره، بعضی ها سریع پامیشن میرن دستشویی، چون فشاری که مثانه میاره، بدتره، نگران نباش اصلاً، بخدا به این چیزها نیست 

ان شاء الله که مامان شدی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزيزم از جوابت رفتم گلي گف دهانه رحمت يكسانت بازه و سونو رفتم نرمال بوذ بقيش بهم شياف داد و گ ...

دقیقاً میدونستم همینه، اصطلاحا بهش میگن bloody Show، ولی نگران نباش، استراحت کن، فقط اگر احساس کردی شکمت شل و سفت میشه حتماً زود زود برو زایشگاه، چون باعث میشه دهانه رحم بازتر بشه، ولی اگه زود بری دردها رو میشه تا  حدودی کنترل کرد، ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی و نی نی گلت رو بغل بگیری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
کلینیک سارا هم دکترفروتن ویزیت میکنن؟ به نظرتون کلینیک بهتر بود یا بیمارستان بهمن؟ بیمارستان بهمن می ...

اره همون بهمن برو مجهزه و علافیش کمتره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان.یه سوال.من 19 هفته هستم.تکون های جنین رو احساس میکردم.دیروز یهویی ترسیدم و توی دلم انگار ...

عزيزم تو این سن حاملگی حرکت جنین اصلاً ملاک نیست، نگران نباش

اصلاً ربطی نداره، بعضی ها سریع پامیشن میرن دستشویی، چون فشاری که مثانه میاره، بدتره، نگران نباش اصلا ...

ممنون عزیزم ان شاءالله با دعای شما

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  

نه عزیزم من ۲۰دقه بعد انتقال بلند شدم و خودم رفتم دستشویی🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلاک دوستان تورو خدااا کمک از کی نمیشه طاق باز خوابید؟ من مامانم اینا همش میگن تو اصلا رعایت نمیکنی ...

عزيزم نگران نباش، طاق باز خوابیدن طولانی بازم باعث کمردرد میشه، تو آدم های غیرباردار هم خوب نیست، ولی اینجوری نیست که اصلاً تسهیلات خوابید، من تو هفته 16 هستم، گاهی خسته میشم و طاق باز میخوابم، وقتی شکم بزرگتر میشه، دیگه خودت خودبخود نمیتونی طاق باز بخوابی، چون به دیافراگم فشار میاد و نفست تنگ میشه