2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
اهاا می گم من یکشنبه صلح میرم قبلش برم پیش جنین شناس جوابمو میده اگه خوبم نباشه میگن دیگه درسته؟

والا سریا قبل به من هی میگفتن خوبه ولی وقتی دیدن خیلی اصرار دارم واقعیت رو بدونم دیگه میشناسنم بهم راستشو میگن😅😅😅 ولی یه خانومی با ما انتقال داشت یه دونه مورولا فریز داشت خیلی از جنینش تعریف میکردن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم ایشالا که مامان شدی ...با پروازبرمیگردی شهرتون؟خطرناک نیست؟اخه موقه بلند شدن هواپیما خیلی تکون ...

وای نه با پرواز برنگردی همون روز.حداقل بذار یک هفته بگذره بعد با پرواز برگرد چون فشار جو خودش خیلی تاثیر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم بين دو راهي موندم اين تعداد تخمک رو که ديدم هم خوشحال شدم هم ناراحت

منم بار دوم پانکچر شدم ۳۰تخمک داشتم یه مشکلی برام پیش اومد برام کلا گفتم بزارم برای ماه بعد ولی دکترم گفت حتما بااین حجم تخمک تخلیه بشه خیلی خطرناکه 

اره بلاست شدن البته سه بار قبلم بلاست بود منفی شد 

واقعا؟ نگفتن مشکل از کجاست؟ هیسترو شدی برای رحمت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان من رفتم سنو بهم گفتن 30تا فوليکول داري روز هشت پريودمم ميخاستم سيکل رو کنسل کنم ولي خيلي ميتر ...

عزیزم هزینشو از دوستی اشنایی قرض کن هرجور شده....حیفه...اینهمه هورمون زدی....30تا فولیکول میتونه برات بشه نی نی ....از من میشنوی هرررررررررجورشده به خاطر هدفت به اقوام رو بزنید .....30تا تخمک حیفه هدر بره علاوه بر ضرر جسمی .....انتقال رو بزارید ماههای اینده ...وقتی مشکلتون حل شد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه ها کسی از زینب خبر نداره؟ 

ديروز گفت سرد درد زياد دارم هر وقت بتونم ميام تايپيك 

روزاي آخر  انشاالله به سلامت گل پسرش رو بغل كنه و همه مامانا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله واينكه تاخير بندازم سيكل پانكچر رو تا وضعيتم از لحاط كيست خوب. بشه

من خودم از اول پلی کیستیک نبودم وقتی اضافه وزن پیدا کردم پری ها نامنظم شد که گفتن پلی کیستیکم ، الانم هر وقت لاغر میشم پری ها منظم 

ولی فک نکنم کلا پلی کیستیک رو بشه رفع کرد

خداجونم شکرت       
نه گفتن بد شانسی ....قبل انتقال اخر هیستروسکوپی شدم تا ببینیم چی میشه

انشاالله این بار دیگه مامان بشی راحت بشی از این دردسرا، من که این سری جنینام ضعیف بودن هیچی ام استراحت نداشتم هرروز هرروز مهمون میاد واسمون از شانس بدم، حالت عادی هفته ای به بارم کسی نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ديروز گفت سرد درد زياد دارم هر وقت بتونم ميام تايپيك  روزاي آخر  انشاالله به سلامت گل پسر ...

به امید خدا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آره عزیزم انشاءالله بارداره خواهرتون

فدات،انشالله

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام عزیزم ان شاء الله که حال خودت و بچه ها خوب باشه. دیروز رفتم آنومالی دادم تو جوابش نوشته کیست ک ...

سلام عزیزم.نگران نباش.من که سری قبل سونو بودم خانمی بود ظاهرا اونم بهش برا کیست نی نی گفته بودن ولی یکی از کارکنان بهش میگفت خیلی وقتها تو سونو کیست هست ولی دفعات بعدی جذب میشه.توکل کن به خدا.الکی هم به خودت استرس نده.دیدم هم تو گروه های دیگه بچه ها این مشکل رو داشتن پزشکاشون گفتن جای نگرانی نداره

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
از کجا پیدا کنم جایی رو میشناسی پیدا کنم؟ به نظرت دیگه چیا بخورم ده روز دیگه پانکچر دارم

عسل فروشی ها ژل رویال دارن فقط جای معتبر باشه ..عسل با چهار مغز بخور ..میوه زیاد بخور..قرص ویتامین ای و سی هم خوب ..کلا ویتامین خیلی خوب 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏