2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@سارامانی     خوبی عزیزم؟ بی بی چک زدی؟ من دلم روشنه حتما مامان شدی😍

مرسی خوبم .نه هنوز نزدم به همسرم گفتم بگیره هنوز نیومده و اینکه بعدازظهر هم بزنم جواب میده یا باید صب زود بزنم؟بعید میدونم لکه بینیم هنوز ادامه داره و دیشب آخر شب خودمو خشک کردم کلا دستمال خونی شد ولی امروز دوباره لکم قهوه ای شد.😓 دیشب فک کردم پریود شدم 😭😭

شادن جون خوبی؟ نی نیا خوبن؟  میگن دکتر به من گفت قبل تزریق با جوله گرم کن دیروز که مامانم زد ا ...

خوبم قربونت، نی نیام فکر کنم خوبن😅😍

من از زینبی جون یاد گرفتم، سریا قبل فقط گرم میکردم بعداز یه مدت باز اذیت میشدم یخ بهتره، شما هنوز اولشی آخه، این روشم امتحان کن برای من خیلی خوب بود

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم قربونت، نی نیام فکر کنم خوبن😅😍 من از زینبی جون یاد گرفتم، سریا قبل فقط گرم میکردم بعداز یه م ...

وای اره اولشه 

خداروشکر حتما خوبن عزیزممم کی از میدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قبل انتقال با جنین شناس حرف زدی؟ جواب میدن ببینم اوصاع جنیم چجوریه؟

من که باهاش صحبت کردم، گفت ببین آی وی اف از هر ده نفر سه نفر باردار میشن با وضعیت جنینات این شانس برای شما نصفه😐😕😕😕 آخه قرار بود بلاست نشن انتقال ندم که دیگه هم دکترم هم جنین شناس هم شوهرم گفتن انتقال بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که باهاش صحبت کردم، گفت ببین آی وی اف از هر ده نفر سه نفر باردار میشن با وضعیت جنینات این شانس بر ...

اهاا می گم من یکشنبه صلح میرم قبلش برم پیش جنین شناس جوابمو میده اگه خوبم نباشه میگن دیگه درسته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

اصن امید ندارم برا همین دوس ندارم بیبی چک بزنم😭😭

من امروز دهم انتقال هست نشون میده؟هر جا میخونم همه زدن دوازدهم سیزدهم بیبی چک نشون میده.البته اگه دوقلو باشه فک کنم رودتر نشون بده.بچه ها چه مارک بیبی چک بگیرم؟کدوم زودتر نشون میده؟

مرسی خوبم .نه هنوز نزدم به همسرم گفتم بگیره هنوز نیومده و اینکه بعدازظهر هم بزنم جواب میده یا باید ص ...

انشاالله که مامان شدی عزیزم، من که اینقدر بی بی چک منفی دیدما ازش متنفرم، گفتم یهور روز 12 یا 13 برم آزمایش، ببینم طاقت میارم نزنم😞😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم حیفه ها، یعنی هیچجوری نمیتونی ادامه بدی؟ ببین پانکچر بشو انتقالت رو بذار برای وقتی آمادگی داشت ...

خودمم دودل شدم نميدونم چيکارکنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزيزم دوست من ٤٠تا داشت فقط هايپر شد نترس كمي تهوع و دل درد داشت كه سرم براش زدن  كنسل نكن&nbs ...

ممنون گلم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
وای اره اولشه  خداروشکر حتما خوبن عزیزممم کی از میدی؟

دیگه روز دوازده یا سیزده میرم آزمایش، من همیشه زود میرم که تکلیفم زودتر روشن بشه😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خیلی حیفه نمی دونم شرایطتت چی شده که نمی خوای ادامه بدی کاش پانکچر می شدی فریز می کردی انتقال نم ...

نميدونم بين دو راهي موندم اين تعداد تخمک رو که ديدم هم خوشحال شدم هم ناراحت

سلام سلام.صبح همگی بخیر امروز رفتم دوتا جنین خوشگل مامان رو با خودم آوردم خونه.از سه تا جنین توی &n ...

عزیزم ایشالا که مامان شدی ...با پروازبرمیگردی شهرتون؟خطرناک نیست؟اخه موقه بلند شدن هواپیما خیلی تکون میخوره ومیلرزه.....من هم شیرازم همش میگم اومدم تهران بعد انتقال چطوربرگردم شیراز خخخخخخ....تنها نگرانیم بابت همینه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها کسی از زینب خبر نداره؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)