2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من الان ۱۲هفته ویه روزمه تهوعم کمتره

سلام عزيزم ميشع جوابمو يدي من به دلايلي قادر به ادامه سيکل پانکچرم نميباشم پنج روز هم هست که امپول گونال اف و يک ماه سينا فکت مصرف کردم بنظرتون برام مشکلي پيش مياد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بعد پانکچر بازم انجام بدم منظورم برا انتقاله

اگه اننقالت سه روز بعدش باشه که دیگه نمیتونی ماساژ بدی ولی اگه انتقالت به تعویق افتاد هر موقع درد پانکچرت تموم شد دوباره ماساژ شکمت رو شروع کن.تا روز انتقال ادامه بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم آمپول هم داشتم، از قبل انتقال ۳ روز یکبار بود. ۱۶ روز بعد از انتقال که خونریزی کردم شد هرر ...

يعني از قبل انتقال هم شياف بود هم آمپول 

دوروز آمپول نميزدي روز سوم ميزدي تا خونريزي ؟ 

پس همونجوري كه زينب جون گفت بهترين شكل 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان كسي زير نظر دكتر مينو طاهري هست ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
يعني از قبل انتقال هم شياف بود هم آمپول  دوروز آمپول نميزدي روز سوم ميزدي تا خونريزي ؟  ...

بله عزیزم. روزی ۳ تا شیاف اندومترین داشتم و هر ۳ روز یکبار هم یه آمپول.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
جونت سلامت 😘 😘 😘 

زينب جون اين آزمايشات رو برام نوشته 

بله عزیزم. روزی ۳ تا شیاف اندومترین داشتم و هر ۳ روز یکبار هم یه آمپول.

ممنون عزيز دلم ❤️

چدا آخه.حیفه اینهمه هزینه کردی

نميتونم ديگه ادامه بدم شوهرم کارشو از دست داده هيچ پس اندازي نداريم تا وختي خودم ي کاري پيدا کنم مجبورم سيکلو کنسل کنم بنطرت تخمدان هام اب نمياره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نميتونم ديگه ادامه بدم شوهرم کارشو از دست داده هيچ پس اندازي نداريم تا وختي خودم ي کاري پيدا کنم مجب ...

عزیزم😔 خدا کمکتون کنه زودتر همه چی درست بشه براتون❤❤❤

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان من به دلايلي قادر به ادامه سيکل پانکچرم نميباشم پنج روز هم هست که امپول گونال اف و يک ماه سين ...

انشاالله که مشکلتون حل بشه. بنظرم زیر نظر دکترتون باشین و سیکل رو کنسل کنین که خدا نکرده مشکلی براون پیش نیاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستان كسي زير نظر دكتر مينو طاهري هست ؟

عزيزم ميشه جوابمو بدي من ب دلايلي قادر به

ادامع سيکل نيستم پنج روز گونال اف ميزنم بنظرت تخمدان هام اب نمياره سيکلو کنسل کنم؟

عزیزم😔 خدا کمکتون کنه زودتر همه چی درست بشه براتون❤❤❤

دعا کن برام خيلي ناراحتم

انشاالله که مشکلتون حل بشه. بنظرم زیر نظر دکترتون باشین و سیکل رو کنسل کنین که خدا نکرده مشکلی براون ...

ديگه حتي نميتونم تحمل ي دونع سنو رو ندارم