2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
اگر بچه اول هست اصلا تعیین جنسیت نمی کنن عزیزم 

سلام عزيزم خوبي صبحت بخير زينب جان ديشب تا الان سمت چپم (فکرميکنم تخمدانمه)درد ميکنه در حدي که ميگم الان ميترکم شکمم سفت بزرگ شده نفسم گاهي اوقات ي ذره ميره روز چهار طزريق گونال افمه 225واحد ميزنم من مشکل خاصي جز پي سي او ضعيف نداشتم نميدونم دکتر چرا انقدر دوز گونالم رو برده بالا بنظرت چيکارکنم امروز رو مصرف کنم برم کلينيک فردا که نوبت دارم يا مصرفم رو کمتر کنم؟ اخه دوز سينال 225بود من رو همون سينال گونال رو هم 225زدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشالله برای شما به سلامتی🌷🌷 میشم ۳۸ هفته و ۴روز

گلم چه جور محاسبه کردن برای شما؟ سن جنین موقع انتقال هم در نظر گرفت و تاریخ داد یا نه؟. چون دکترم سن جنین رو حساب نمیکنه

منم میترسم دیر تاریخ بده

گلم ذخیره ت چند هست؟. منم درد یادمه داشتم، روز پانکچر دولا دولا راه میرفتم

ازمايش ذخيره ندادم اصلا بنظرت دوز گونالم رو از 225لاقل 150نکنم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
راستی فراموش کردم جواب سلام بدم گلی، صبح شما هم بخیر

بدون سلام عزيزي گلم 😘😘😘

نشونه عالی هست عزیزم

سلام صبح بخیر عزیزم

خدا کنه خوب باشه،،فقط اینکه زینب جون خونریزیم خیلییییی شدید بود یعنی تو سه روز یه بسته نوار بهداشتی مصرف کردم،،،حالا رفتم یه بسته قرص زینک پلاس گرفتم خواستم بخورم گفتم کم خونی نگیرم،اشکال نداره بخورم؟؟

میخاستم زنگ بزنم مرکز بپرسم گفتم الان باز میگه پاشو بیا 😉😉

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم شما خوبی چخبرا من خوبم شکر زیادی خوبم دوروزه و باز هم مثل همیشه نگران🙈

سلام ممنون شکر ولی من نگرانیم رفع شده دیگه هفته ۱۲ هستیم نگران نباش فقط الان باخودم میگم چرا لکه بینیم تموم نمیشه همش لک قهوه ای دارم صبح ها

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیت😍😍😍😍 من هستم اغلب ولی نمیتونم زیاد بیام، جدیدا سر درد میگیرم، یه ...

عزیزم 🤩🤩🤩فدای سرت انشالله ک همه چی خوب برات پیش بره گهگاه سربزن دلتنگ میشیم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خودت خوبی‌؟ بهتری؟ 

خودم شکر فقط لکه بینی قهوه ایم تموم نمیشه الان دیگه۱۲هفته ام شاید دیگه این ماه پرولوتون بده

سلام ممنون شکر ولی من نگرانیم رفع شده دیگه هفته ۱۲ هستیم نگران نباش فقط الان باخودم میگم چرا لکه بین ...

خداروشکر عزیزم

من نه والا هر روز بیشتر نگرانم

من هنوز موندم تا ۱۲ هفته عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام صبح بخیر عزیزم خدا کنه خوب باشه،،فقط اینکه زینب جون خونریزیم خیلییییی شدید بود یعنی تو سه روز ...

من همیشه خونریزی هام سه روزه است .معمولا هم یک بسته و نصفی تا دو بسته رو استفاده میکنم تو این سه روز😶😶

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.