2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046709 بازدید | 684539 پست
من همیشه خونریزی هام سه روزه است .معمولا هم یک بسته و نصفی تا دو بسته رو استفاده میکنم تو این سه روز ...

مرسی عزیزم ازجوابت

من امروز روز چهارم پریودیمه اشکال نداره از امروز بخورم یا دیره دیگه نمیشه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من که مشکلی نداره.زینک پلاس همون قرص آهنه دیگه؟

اره گفتم اهن خارجی بهم بده زینک پلاس داد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام بچه ها من از روز چهارم انتقالم لک قهوه ای دارم فقط روز ششم نداشتم و همچنان امروز که نهم انتقالم هست دارم.کسی بوده که چند روز لک داشته باشه و جواب آزمایشش مثبت باشه.خیلی نگرانم😓

هیچی عزیزم هیچی نزن ناخن کاشت هم باید ریمو کنی

نه زینبی جون کاری ندارن من سر زایمانم ناخنم کاشت بود میگن ناخن پات لاک نداشته باشه چون الان بیشتریا کاشت ناخنشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شما علایم چی داری؟یک روز جلوتر از من هستی شما؟من از روز چهارم لک بینی قهوه ای قطع هم نمیشه

عزیزم خوب نشونه لانه گزینی مبارک من که لک ندیدم فقط سینه هام شل و سفت میشن زیر شکمم و تخمدانها درد دارن یک کم کمر درد و بعد از ناهار حالت تهوع یک کم دارم