2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
نه بابا دوستم ابن سینا میگن بکن برو رو تخت من حتی بارها گفتم این رو تختی لعنتی رو بعد هر مریض عوض ک ...

😧😧😧😧

نه اینجا باز شلوار سونو خریدش اجبار هست، هرکی هم پریود میشه باید کاغذ زیرش بذاره

نه بابا دوستم ابن سینا میگن بکن برو رو تخت من حتی بارها گفتم این رو تختی لعنتی رو بعد هر مریض عوض ک ...

واسه اینکه اذیت نشی شلوار سونو تهیه کن عالیه، از هر جا تونستی چند تا بخر، دیگه معذب هم نمیشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای وای اره اینوخوب اومدیا,ازالان من هنوز انتقال نداده کلی مراسم وعروسی دعوت کردن.😆😆😆منم گفتم میر ...

عزیزم😍 باز دعوت کنن بهتره تا بیان، دیگه زحمت پذیرایی رو نداری😞😞😞

خدا خودش کمکمون کنه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ولی من حالم خوب نیست دارم گریه میکنم  با اینکه میدونم احتمال ivf نهایت ۴۰ درصده  با اینک ...

وای خاهری انشالا لال بشه ک اینجوری بهت گفته عزیز دلم من دلم خونه ولی بروز نمیدم نمیزارم دشمنام خوش حال بشن باید این زندگی و سرنوشت شکست بدیم با گریه درست ک نمیشن با روحیه درست میشن

عزیزم شما اصلا مشکلی نداری، اگر همسرتون هم اوضاعش حاد نیست برو تا 20 سالگی عشق و حال کن و فقط سبک زن ...

آره عزیزم اول میخام ببینم طبیعی نمیشه جواب بگیریم اگر نشد دیگه یا میکرو یا ای وی اف میکنیم 

کاربری دست دو نفره .....
عزیزم کی گفته ال دی و اچ دی برای ضخامت خوب نیست، خوب معلومه یه مدت به رحم و تخمدان استراحت میده، ضخا ...

اي واي، من برعكسشو فكر ميكردم

حالا واسه يكشنبه وقت گرفتم، برم پيش نصر

تو چهار پنج ماه اخير، بار دوم هست كه ضخامت زياده

ببينم چي ميگه!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اهای اهالی محل خوبید یه سوال بچها میگم چرا بیشترا بار دومی یا سوم جواب میگیرن مگه سری بعد چی میشه خب ...

منم هميشه ميگم كاش حداقل دوسري جنين داشتم

بلكه بار دوم ميگرفت  

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!