2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
پس دیگه با قاطعیت میگم قطع کن، آخه بتا 1 چی میخواد بشه، یه جاهایی نمی‌فهمم دکترا رو

زينب جان من گونال پيدا کردم ولي چون دو روز اول پيدا نکردم سينال اف جاش زدم بنظرت ضرري هم داره اون دو روز سينال زدم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ماله ما نزاشتن موقع پانکچر حالا می پرسم ازشون اندفعه

مامان ماهک جان فکر کمم عروس کوچولو خصوصی بودن که گذاشتن شوهرش بیاد.منم دفعه قبل خصوصی بودم بعد از پانکچر شوهرم پیشم بود.اما رویان دیگه نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
فکر نکنم مسافرت ضرری داشته باشه مگه زمانیکه لکه بینی یا خونریزی باشه، کاشکی بگیره من 9ماه میشینم ته ...

اره اونکه حتما هممون میشینیم توخونه.پس ضررنداشته باشه خوبه.نه اخه من بیچاره مجبورم چون مادرشوهرم اینهاتبریزین ومن مشهدعیدبایدبریم برای اون سوال کردم.خداکنه بگیره فقط برامون

گفتم ک خیلی نگرانم نشید من حالم خوبه🤪🤪🤪🤪

ولی من حالم خوب نیست دارم گریه میکنم 

با اینکه میدونم احتمال ivf نهایت ۴۰ درصده 

با اینکه همه چیز همه چیزو میدونم شنیدم خوندم 

ولی نمیدونم چرا چرا آروم نیستم جنینامو با هزار زحمت بدست اوردم برای اوردنشون از بیمارستان عرفان تا پیامبران خودم رفتم دست تنها

مردمو زنده شدم 

بعدش بردنشون برای pgs رویان 

اون همه هزینه اون همه استرس که برام بمونن 

از ۶۰ تا تخمک ۴ تا جنین بمونه 

و اونم به همین راحتی باید از بین برن 

اونوقت دوستم بهم بگه برو رحم اجاره ای 

این یعنی تو عرضه نداری تو دیگه نمیتونی حامله بشی زحمت نکش 

مامان ماهک جان فکر کمم عروس کوچولو خصوصی بودن که گذاشتن شوهرش بیاد.منم دفعه قبل خصوصی بودم بعد از پا ...

اره احتنالا چون ابن سینام نمیزاره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره.عاشقشونم.هرچی خدا بخواد.توکل به خودش. گلم تو چیکار میکنی؟کی میری دنبالش برای مرحله بعد انشالله؟

انشالله هرچی خودت میخای اون بشه 

تکرار ازمایشتم بهم بگو میخام ببینم چقد زیاد شده 

من دیگه فعلا بیخیالم تا بعد عید ببینم چی میشه شوهرم میگه بعد عید از اول شروع کن ولی خودم دلم نمیخاد دیگه هزینه کنم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
هنوز نزدم که.دیروز فقط hcg داشتم وسوسه شده بودم برم بی بی بزنم مثبت بشه ذوق کنم😁😁😁 پروژسترون رو ...

خخخخ ایشالا واقعی بی بی مثبت میشه

چرا تو انقدر کم می زنی پروژسترون تا انتقالت؟ 

راستی پروژسترون یخچالیهه آمپولش؟

ااا من نه موقعی که میخوان بیارن بخش همسرتو صدا میکنن میگن این نسخه و مدارک اینم خانومت برید تو بخش ...

اینجا اصلا بخش نمیفرستن.انتقال که تموم شد یه ربع همونجا دراز میکشی.میگه پاشو برو بسلامت.

من اومدم دیدم همه هستن الا شوهر من.زنگ زدم میگم کجایی.میگه اومدم داروخونه.بشین میام الان😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂

اسطوره ی خونسردیه شوهر من

ولی من حالم خوب نیست دارم گریه میکنم  با اینکه میدونم احتمال ivf نهایت ۴۰ درصده  با اینک ...

وااا مگه به حرف اونه مردم بعضی اوقات دهنشونو که باز می کنن نمی دونن چی میگن ولش کن