2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
یکشنبه گفت ۷ صبح بیا ولی دیرتر میرم چون دخترم ۷ سرویس میاد دنبالش بره بعد راه میوفتم

آره معطلی اش هم زیاده البته به دکتر بستگی داره به من گفتن 8 صبح بیا 1 بردنم واسه انتقال. بعد انتقال مثه پانکچرم نیست که ناشتایی بخواد یا رگ بخوان بگیرن تهش یه آمپول می خوان 1 ساعت قبل انتقال بزنن. کاری یا کنترلی هم نداره قبلش فقط معطلی الکی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره معطلی اش هم زیاده البته به دکتر بستگی داره به من گفتن 8 صبح بیا 1 بردنم واسه انتقال. بعد انتقال ...

ااااا چقدر معطل کردن 

بعد انتقال چقدر باید دراز بکشی و بعدش بری خونه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نیم ساعت ریکاوری حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم هم بخش البته اون روز که من انتقال داشتم خیلی شلوغ بود

ادم حوصلش سر میره شوهرتم که نمیزارن بیاد 

ادم حوصلش سر میره شوهرتم که نمیزارن بیاد 

ما که تعدادمون زیاد بود هممون رو ریختن تو یه اتاق اینقد گفتیم خندیدیم شلوغ کردیم که حوصله مون سر نرفت ولی شوهرم از استرس فشارش افتاده بود هی فکر میکرد چرا اینقد طول کشیده

نیم ساعت ریکاوری حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم هم بخش البته اون روز که من انتقال داشتم خیلی شلوغ بود

میگم یروز قبل انتقال می خوام بگم کارگرم بیاد خونرو تمیز کنه تو انتقالمم هفته ای یبار و میگم البته بعدش که هونه مامانمم کاش یه خونه تکونی کرده بودم 

شماها خونه تکونی می کنین؟ البته ما که همش خونمون و تمیز می کنیم کثیف نمیشه