2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم مسافرت ضرری داشته باشه مگه زمانیکه لکه بینی یا خونریزی باشه، کاشکی بگیره من 9ماه میشینم ته ...

ایشالله میگیره عزیزم بعد خونه حوصله ات سرمیره میگی کاش اینو نگفته بودم   

عزیزم شما دفعه اول باردار شدی؟ اندو ت چند بود برای انتقال ؟

ن عزيزم بار دوم باردار شدم...نمدونم بخدا فقط دكترم مگف عاليه خوشحال بود

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
من اصلا نمیتونم باور کنم🙈🙈 نمیدونم.داروهام تموم داره میشه.احتمالا فردا یه سر بزنم

باور کن مامان شدی ایشالا ۸ماه دیگه نی نی نازت یا نی نی های نازت میان بغلت عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارک باشه عزیزم ایشالا که صحیح و‌سلامت بدنیا میاد و بغلش میگیری. تهران هستید؟ چجوری دکترا جنسیت رو ...

قربونت برم عزیزم🥰همچنین برای شما❤️

فکر میکنم بیشتر به خاطر دستگاه هاشون باشه و البته تبحر دکتر،به من گفت ۹۸ درصد دختره و به یه سری از دوستامون هم که قبلا رفته بودن جنسیت رو درست گفته بود،همسرم عاشق دختره ولی برای من واقعا خیلی فرقی نداشت،ایشاله همه نی نی ها صحیح و سلامت به دنیا بیان و هیچ مادری چشم انتظار نباشه🌸🌸🌸🌸🌸