2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بنظرت خطرناک نیست؟  همش میگم نکنه خدای نکرده پشیمونی بیاره برام شوهرم میگه تحت نظر دوتا دکتر ...

نه یه متخصص دیگه پیدا کن برو پیشش.بفهمن قدامیه حواسشونو جمع میکنن دیگه..دکتر من از زیرمیزی چیزی نگفته هنوز😐 نکنه اونم این اداها رو دراره!

به من فقط دیروز گفت همه سزارینام عرفان نیایش انجام میدم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میگفت حدودی سی تا هربار اما از ۶۰ تا تخمک فقط ۴ جنین فریز شدن 

واااا خیلی خیلی زیادبزرگ شده بودن چه بدکاش کم دارویدادن دیگه مال منم برعکسه هرسری کلی پول امپول یه تومن یه تومن میدم تنبلن خیلی کم رشدکردن دکتره گفت 6تافولی کامل وچندتام کوچیکترکه بازامپول دادن.ذخیرت کمه یاچراجنیناکم شدن؟

نمیشه باز بری پیش دکتر نصر؟خجالت میکشی بری پیشش یا کلا وقت نمیده بهت؟!پرونده داری بری بشینی قبولت می ...

نصر وقتي سايز كيست ٧ بود، اصلا بهم دارو نداده بود

گفت برو عمل

من نخواستم ، و نرفتم

الان  سايز كيست ٣ شده، يعني دارو ميده؟

من هميشه دوره پريودم زير ٢٨ روز بوده، اينماه سر ٣٦ روز شدم

حجم خونريزيمم خييييلي كم بوده!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اهااا ممنون پس از فردا عصرا تزریق می کنم بعد انتقال گفته دوتا تزریق بشه چی ؟

خب دوتا پروژسترون 50هس ک باهم تو ی سرنگ کشیده میشه وتزریق میشه مگه اینجوری بهت نگفتن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه یه متخصص دیگه پیدا کن برو پیشش.بفهمن قدامیه حواسشونو جمع میکنن دیگه..دکتر من از زیرمیزی چیزی نگفت ...

ایشالله که اینطور نیست

بعد من تهرانپارسم این دکتر عرفان بیام سعادت اباد سختمه

نظرم رو نیکان برای زایمان

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه ها دختر گلا مهربوناکسی اینجا بثده که پیش دکتر معمولی زنان زایمان بره سزارین کنه ولی میکرو کرده ...

سلام عزیزم بله دکتر من که میکرو کرده اصلا خودش زایمان یا عمل رو قبول نمیکنه منم از ۱۶ هفته پیش دکتر دیگه میرم که تو کار میکرو نیس

نفسی جون انروز به دکترم گفت جنینام‌چند روزن گفت ۴ روزه فریز شدن ولی تا انتقال بدیم همون ۵ روزه میشه& ...

بستگی ب مرکزتون داره عزیزم ولی میشه معمولا..چون ما روز قبل انتقال خود جنیین شناس میگفت بیایین ازمون سوال میپرسید 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اهاا نه نگفت یادم رفت بپرسم

حتما بپرس چون تا جایی ک میدونم روال پروژسترون همینه دیگه دوتا50 تو ی سرنگ باهم 

بچه ها دختر گلا مهربوناکسی اینجا بثده که پیش دکتر معمولی زنان زایمان بره سزارین کنه ولی میکرو کرده ...

عزيزم برو پيش يك دكتر ديگه مشكلي نيست فقط يك دكتر خوب انتخاب كن ، من وقتي آي وي اف كرده بودم رويان اصلا دوست نداشتم دوباره برم رويان براي مراقبتهاي بارداري ، من كرج هستم و تا هفته ٢٢ اينطورها همين كرج پيش يك دكتر ميرفتم كه خودش آي وي اف انجام ميداد و از نظر اخلاقي هم دكتر خوبي بود ولي اون هم مشكل پولكي بودن و همينطور زيرميزي گرفتن داشت و تازه بيمارستان رو هم به عهده خودت نميگذاشت و ممكن بود يك بيمارستان خيلي بد ببرتت و من اين اخلاقش رو اصلا دوست نداشتم و دكترم رو عوض كردم و اومدم تهران كه دكترم از لحاظ پولي واقعا منصف بود و واقعا من كلا ازش خيلي راضي بودم و براي بارداري دوم هم كلا رفتم پيش ايشون .