2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
زینبی تو ایام عید رویان بازه؟؟ آزمایشگاههای بیرون چطور بازن یا همگی تا 15 بسته هستن ؟؟؟ بنظرتون رویا ...

والا فکر کنم همون 4 روز اول بسته باشن 

اما اینکه تا کی انتقال میدن و دقیقا کی باز میشن تو عید رو بپرس 

ولی سونوگرافی داپلر که از 5 م به بعد بازه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه زینب جون مرسی،،۲۰نوبت ازمایش کارپوتایپ داریم میرم بهش میگم ببینم چی میگه،،راستی زینب ازمایش قند ...

آره گلم میتونه باشه

پس حتما همون دوز متفورمین و اینوفولیک رو ادامه بده چون کنترل قند باعث بالا رفتن کیفیت تخمک و پذیرش رحم برای جنین میشه

کارشناس تغذیه هم برو حتما 

پیاده روی هم برات از واجباته. اگر اضافه وزن داری هم کم کن

یعنی چی که مسخره کرد؟من تا حالا فقط یک بار رویان رفتم و با شیوا ویزیت شدم،والله اخلاقش خوب بود کلی ه ...

ایشون دکتر من نیست وقتی یه روز دکترم نبود با ایشون ویزیت شدم کلی منو مسخره کرد که این همه تخمک از دست دادی اینا هم روش ، کلاً داشت داروهای تکراری که چند سال من از این دکتر به اون دکتر استفاده کردمو دوباره تجویز میکرد وقتی اعتراض کردم فقط مسخرم کرد گفت حالا این همه تخمک هر ماه از دست دادی چی شده مگه ،،، از باقی دکترا رفتار بدی ندیدم ولی از مصطفایی یکبار سر سونو واژینال هم خیلی شاکی شدم و کل کل کردم ،،، عزیزم ان شالله شما هم بزودی نتیجه میگیرید

آره گلم میتونه باشه پس حتما همون دوز متفورمین و اینوفولیک رو ادامه بده چون کنترل قند باعث بالا رفتن ...

خخخخ یه دردی به دردام اضافه شد

خیر ببینی انشالله خودت ونی نی نازت رو خدا حفظ کنه که جواب میدی

اضافه وزن خیلی کم دارم،،پیاده رویی هم میرم روزی یک ساعت،،فقط یه چند روزی برفی بود نرفتم😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستمم پیش دکتر رستمی باراول باردار شد خیلی تعریف شنیدم 

دکتر خوبی هستن ایشون.

اما میدونی چیه؟من احساس میکنم هرچقدرم دکترت خوب باشه.خودت خوب باشی.جنینات خوب باشن بازم خدا باید بخواد تا بشه.به هیچکدومش نیس عزیزم

تو اصلا آزمایش دادی؟

راستی هزینه انتقال هم یک میلیون و سیصد و پنجاه شد تو رویان

دلارام جان شما هم برای پانکچر 3800 تومن پرداخت کردید؟؟ یعنی بجز اون پول یک میلیون سیصد و پنجاه باید بدید؟؟ هزینه فریز چقدر گرفتن؟؟؟

من تا حالا با چندتا دکتر تو رویان ویزیت شدم فقط خیلی از اخلاق دکتر مصطفایی بدم اومد کلاً منو مسخره م ...

شانستون بوده تیارا جان.دکتر سجادی برا ما همیشه میزنه تو برجک شوهرم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام فکر کنم پی ار پی همونه که از خون مادر به رحم میزنن برای همه نیست فقط بعضیارو دکتر اینکارومیکنه. ...

دوست عزیز prp رو درست گفتی و بخش دوم رو ببخشید تصحیح میکنم 

اما خراش دو نوع داریم با هیسترو تو اتاق عمل و خراش عادی و سرپایی تو مطب

لاپراسکوپی عمل خیلی سنگینی هست و در طی اون امکان ایجاد خراش نیست چون مربوط به بیرون حفره رحم هست