2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه آخه اینو دکترم قبل از انتقال بهم گفت منظورش این بود که روش حساب نکن،حالا اونایی که حساب کردم اونج ...

بی خود گفته مگه دکتر خداست، والا

ای خدا ان شاء الله شادن عزیز مامان بشه، دیگه اسیر این دکترا نباشه

والاا بخدا ماهک که خیلی نی نی خوبی بود اصلا اذیت نداشت شبا من نمی تونستم درست بخوابم تازه مامانمم بو ...

وای مامان ماهک باور کن من آدم صبوری ام تو بچه داری.

تموم سختی هاشو با جون و دل میپذیرم.میدونم خیلی سخته ولی از ته دل از خدا میخوام اگه صلاح میدونه هر سه تاش برام بگیره و واقعا سه قلو دار بشم.و صحیح و سالم هم بیان بغلم.اما هیچ وقت چیز زوری از خدا نمیخوام.اگه صلاح دونست 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم زینب عزیزم هروقت پیامتو میبینم دلم شاد میشه راستش اومدم مشهد ولی انگار قسمت نیست برم حرم 🤗🤗 ...

عزيزم من مشهدي هستم. اما ساکن مشهد نيستم  

متوجه مشکلت نشدم، اگر منظورت اينه که پريودي و نميتوني بري حرم، خدمتت بگم حرم رفتن مشکلي نداره فقط اون قسمت روضه منوره (منظورم فضاي داخلي نزديک اطراف ضريح ه) رو نميتوني بري، بقيه قسمت ها مشکلي نداره. براي ما هم دعا کن

او برایم بهترین ها را میخواهد
آره گلم آخرش میکرو کردیم و روز پانکچر هم سه ساعت روی اسپرم های همسرم کار کردن تا تونستن چند تا دونه ...

عزیزم همه دکتر های رویان برای بیمار وقت نمیزارن؟من بار اول که با دکتر شیوا ویزیت شدم یک نگاه سرسری به پروندم کرد و خیلی عجولانه میگفت سریع همه مدارکت رو آماده کن حتی متوجه مشکل من نشد که خودم بهش گفتم لازمه پرونده پانکچر های قبلی رو هم بدم،تازه اونجا بعد از دیدن پرونده متوجه شد منم مشکل دارم و گفت که وااای چقدر آمپول گرفتی،با اینکه از نظر اخلاقی خیلی خوبه ولی اصلا برای بیمار وقت نمیزارن،دکتر سجادی هم که اصلا اجازه ندادن هیچ خانمی وارد مطب بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینبی جون یه چیزی بگم دعوام نکنییی الان یکی پست گذاشته حس ششمم خیلی اذیتم‌می کنه و از این حرفا بعد م ...

خواهری چی نوشتی متوجه نمیشم🙈🙈🙈

اگر خرافات باشه من و دلارام و ماهیتابه آنا و قبلمه آنا میاییم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت😢😢😢😢 بچه ها مثبت شدم.بتای ۴۵۰ انشالله روزی همه منتظرا

وای خدایااااا مبارکههههه چقدر خوشحال شدم 

خداروشکر خواهری❤️

برات دعا کرده بودم کلی💋

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏