2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=122547746]آره گلی الان کاملا متوجه شدم🙈🙈🙈 ببین اگرحس میکنی زیاده حتما به دکترت بگو، گاهی لازم هست

ازه عزیزم هفته اول روزی یکی هفته دوم روزی دوتا،،الان شده روزی سه تا با یه اینو فولیک

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله.منم همچین برخوردی از دکتر شیوا دیدم.اصلا انگار پرونده مو نخونده بود.دکتر صدیقی هم نمیزاره خانم ب ...

بله متاسفانه نمیشه خانم همراه آقا بره پیش دکتر،من تمام مواردی که میخواستم به دکتر بگم رو روی یک برگه نوشتم و به همسرم گفتم که بگو این آزمایشات رو بنویسه که خدا رو شکر خود دکتر حواسش بود و بدون اینکه همسرم چیزی بگه آزمایشات رو نوشت،در مورد دکتر زنان هم فکر میکنم اکثر مراکزی که تیمی کار میکنن به خاطر شلوغ بودن مراکز مجبورن که تند تند ویزیت کنن آخه من قبلا مرکز مشتاق اصفهان هم رفته بودم دقیقا همینجوری بود،ولی فکر نمیکردم رویان هم اینجور باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه دکتر های رویان برای بیمار وقت نمیزارن؟من بار اول که با دکتر شیوا ویزیت شدم یک نگاه سرسری ب ...

من تا حالا با چندتا دکتر تو رویان ویزیت شدم فقط خیلی از اخلاق دکتر مصطفایی بدم اومد کلاً منو مسخره میکرد و انقدر قضیه ناباروری مریضا دیگه براش عادی بود که کلاً بی تفاوت بودش من اصلاً ازش خوشم نیومد ، دکتر همسرم هم دکتر سجادی و عزیزی بودن که چنان اعتماد به نفسی به همسر من دادن که نگو و نپرس هیچ دارویی هم بهش ندادن گفتن برو رو درمان خانمت متمرکز شو تو عالی هستی

نه والا واسه من اتفاق نیفتاده گلی اتفاقا شیوا با همه بد اخلاقیش هر وقت به پستش خوردم وقت گذاشته فقط ...

عزیزم دکتر مشایخی چ روز هایی هستن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای من شوهرم نزاشت خودش گفت ول کن بابا قسمت مردا خودم میرم حتی برای نمونم نزاشت گفت نمی خواد بیای خی ...

شوهر منم نذاشت باهاش سمت اتاق نمونه برم خجالت میکشید. 

اون روز که نمونه داد بعدش رفتیم سرکار. من محل کارم نزدیک بود دم ظهر رفتم بهش هم نگفتم بعدش کلی دعوام کرد گفت من از این کارت خجالت کشیدم خودت نکشیدی؟

سلام عزیزم به نظر نمیاد مشکلی باشه مگر اینکه انتقالت تو اسفند میفته و دیرتر بشه  اگر با در ...

زینبی تو ایام عید رویان بازه؟؟ آزمایشگاههای بیرون چطور بازن یا همگی تا 15 بسته هستن ؟؟؟ بنظرتون رویان تا چندم اسفند انتقال میدن یعنی مثلاً هفته آخر اسفند هم انتقال میدن یا فریز میکنن؟؟

بله متاسفانه نمیشه خانم همراه آقا بره پیش دکتر،من تمام مواردی که میخواستم به دکتر بگم رو روی یک برگه ...

شما چه آزمایشاتی رو میخواستی بنویسن؟فکر کنم رویان خودش همه چی رو کامل بررسی میکنه دیگه.مگه نه؟

خدایا شکرت  
حالا اینبار هم میرم ببینم چی میشه،ولی ایندفعه با دکتر دیگه ای ویزیت میشم ببینم بقیه چطورن،اگر خوب نب ...

آره گلم حتما چند جا رو ببین، هر جا بهت حس خوب میده شروع کن، چون داشتن اعتماد خیلی به روند درمان کمک میکنه 

من تا حالا با چندتا دکتر تو رویان ویزیت شدم فقط خیلی از اخلاق دکتر مصطفایی بدم اومد کلاً منو مسخره م ...

یعنی چی که مسخره کرد؟من تا حالا فقط یک بار رویان رفتم و با شیوا ویزیت شدم،والله اخلاقش خوب بود کلی هم امید میده به آدم ولی خو اصلا پرونده رو نگاه نکرد،فقط عکس رنگیم رو دید،دکتر سجادی هم به شوهرم گفت خیلی ضعیفی،آزمایش کاریوتایپ و azf نوشت گفت بعد از جواب آزمایش میگم چکار کنید،من فقط جنین شناسی برام مهمه چون دیگه دارم به این نتیجه میرسم که اسپرم ضعیف خصوصا مورفولوژی درمان نداره 😞

به دکترت که بگو حتما ولی فکر کنم عادت کنه بدنت بعد از یه مدت

باشه زینب جون مرسی،،۲۰نوبت ازمایش کارپوتایپ داریم میرم بهش میگم ببینم چی میگه،،راستی زینب ازمایش قند وچربی رو دادم هم قندم بالا بود هم چربی،،چرا بااینکه متفورمین میخورم بازم قندم بالا بود؟؟از بارداری قبلی قند داشتم یعنی میتونه بخاطر اون باشه؟!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شما چه آزمایشاتی رو میخواستی بنویسن؟فکر کنم رویان خودش همه چی رو کامل بررسی میکنه دیگه.مگه نه؟

آره عزیزم رویان همه چیز رو بررسی میکنه اتفاقا ی خانم از یزد اومده بود میگفت رویان بهتره چون به جزییات بیشتری توجه میکنه،من میخواستم آزمایشات هورمونی و کاریوتایپ و azf بنویسه آخه در طول این چند سال این آزمایشات نداده بود