2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
زینبی جون یه چیزی بگم دعوام نکنییی الان یکی پست گذاشته حس ششمم خیلی اذیتم‌می کنه و از این حرفا بعد م ...

آخه دختر خوب چرا ازش پرسیدی که ذهنت رو درگیر کنه. چرت و پرت محض بهت گفته منم حس ششمم میگه حتما مامان میشی این ماه

آره گلم آخرش میکرو کردیم و روز پانکچر هم سه ساعت روی اسپرم های همسرم کار کردن تا تونستن چند تا دونه ...

خدا رو شکر خدا حفظ کنه بچتونو اجی چسبندگی چجوریه ؟ مگه چسبندگی هم دارن اسپرما بر اثر چیه ؟

کاربری دست دو نفره .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیست داروهاتو بگو گلی مجددا تبریک😍😍😍😍

مرسی عزیزدلمممم❤️❤️

الان هر ۸ ساعت شیاف اندومترین 

یک روز در میون یه آمپول پروژسترون

روزی سه تا استرادیول 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
خدایا شکرت😢😢😢😢 بچه ها مثبت شدم.بتای ۴۵۰ انشالله روزی همه منتظرا

تبریک میگم عزیزم، انشاءالله روزی بقیه منتظرا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهری چی نوشتی متوجه نمیشم🙈🙈🙈 اگر خرافات باشه من و دلارام و ماهیتابه آنا و قبلمه آنا میاییم🤣🤣 ...

خوب پس خداروشکررر متوجه نشدی😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزدلمممم❤️❤️ الان هر ۸ ساعت شیاف اندومترین  یک روز در میون یه آمپول پروژسترون روزی سه ...

متأسفانه شیاف اندومترین چون باید واژینال گذاشته بشه هم باعث عفونت و افزایش ترشحات میشه، هم باعث لکه بینی، دقیقاً علت مشکل شما همین شیاف اندومترین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

دوستان من حالم بده بين دو راهي قرار گرفتيم برا حالم دعا کنيد 😰

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
به به تیکرتون مبارک باشه عزیزممممم

ممنون مامان ماهک جون 

ان شالله چند روز دیگه تیکر تورو ببینیم❤️

متأسفانه شیاف اندومترین چون باید واژینال گذاشته بشه هم باعث عفونت و افزایش ترشحات میشه، هم باعث لکه ...

جدا؟؟؟ بعنی فرتیژست بزنم به نظرتون؟

شما هم لک داشتید ؟

عزیزم همه دکتر های رویان برای بیمار وقت نمیزارن؟من بار اول که با دکتر شیوا ویزیت شدم یک نگاه سرسری ب ...

نه والا واسه من اتفاق نیفتاده گلی

اتفاقا شیوا با همه بد اخلاقیش هر وقت به پستش خوردم وقت گذاشته فقط هر دفعه باهاش بحثم میشد

مصطفایی راضی بودم، مشایخی هم عالیه، رمضانعلی به خاطر ویار مسخره ام کرد، شیوا هم اوکی بوده

با بقیه تا حالا ویزیت نشدم 

دکتر همسرم صدیقی بود و به سختی خانم ها رو راه میداد، ولی نمیدونستم سجادی هم این مدلی شده

البته تو مطب خودشون راحت راه میدن، نمیدونم چرا اونجا این قدر سخت میگیرن، منشی مردان میگفت صدیقی دوست نداره خانم ها برن چون همش میگن میکرو بنویسه اونم بدش میاد ولی سجادی رو نمیدونم🤔🤔🤔

عزیز دلم چون تازه داری شروع میکنی حتما یه سر ابن سینا هم برو

چون من اونجا راحت بودم، قرار نیست همه این جور باشن

حتما ببین کجا حس بهتری بهت میده

خدا رو شکر خدا حفظ کنه بچتونو اجی چسبندگی چجوریه ؟ مگه چسبندگی هم دارن اسپرما بر اثر چیه ؟

ان شاالله شما هم با کمترین درد سر صاحب اولاد بشین

گلم مشکل ما خیلی نادر هست، سیستم ایمنی بدن همسرم علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌سازه و هم بهم می‌چسبند و بی تحرک میشن