2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
توراخدا بگو چيكاركنم  دوباره اعصابم بهم ريخته از ديروز كه اين حرفهارو بهم زدن انگار تموم غم دن ...

عزیزم تو مسیر ivf حرفه‌ای این مدلی که سندیت علمی نداره، زیاد خواهی شنید، منم خیلی می‌شنیدم، اصلا توجه نکن

به دکترت کاملا اعتماد کن

گلم منم خیلی میترسیدم ولی این امکان رو دارم مقالات ژورنال های معتبر رو بخونم و خیالم رو راحت کنم، هر جا هم تناقض دیدم از دکترم میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میگم دکتر بهم گفته روزی سه تا متفورمین ویه پودر اینوفولیک بخور،،ازوقتی که متفورمین استفاده میک ...

آره گلی الان کاملا متوجه شدم🙈🙈🙈

ببین اگرحس میکنی زیاده حتما به دکترت بگو، گاهی لازم هست از دوز کم شروع بشه و بعد بشه 3 تا قرص

ولی سرخود کاری نکن

دقیقا سه تا متفورمین و یه اینوفولیک داری، حق داری حس ضعف کنی

بچه هااااااا فردا ازمایش میدم صبح ساعت ۸ جوابشم ساعت ۱۲ حاضر میشه نمیدونم چی میشه جوابش➖➕ ولی خیلی ن ...

انشاالله که جوابش مثبت میشوه با خبرای خوب میای نگران نباش خیلیا علائم نداشتنو حامله بودن

منم واست دعا میکنم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
زینبی جون یه چیزی بگم دعوام نکنییی الان یکی پست گذاشته حس ششمم خیلی اذیتم‌می کنه و از این حرفا بعد م ...

این حس ششم چیه مد شده تو نی نی سایت

من تاپیکاشونو باز نمیکنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم خدا ب ارزوتون برسنتتون  بنظرتون برم اینجا یا اگر پیدا کردم برم مرکزای دولتی  ا ...

آره گلم آخرش میکرو کردیم و روز پانکچر هم سه ساعت روی اسپرم های همسرم کار کردن تا تونستن چند تا دونه جدا کنن، چون خیلی شدت چسبندگی زیاد بود، خیلی بعید میدونم جای دیگه رفته بودیم موفق میشدن

آره گلم اولین انتقال بعد از دوبار iui منفی مامان شدم

والا دولتی فقط یک بار طرح 85 درصد تخفیف در سال داره یا دوبار و خوب دانشجوها و رزیدنت ها هستن، از امکاناتشون هم اطلاع دقیقی ندارم، تازه پول دارو تو طرح 85 درصد با خودت هست

ببین گلم من خیلی راضی بودم از رویان با اینکه سه سال طول کشید، ولی اگر خودت هم بتونی بیایی و اونجا رو ببینی بهتره، چون بالاخره بودن دوستانی که راضی نبودن

اما طبق تجربه خودم هیچ موردی واسه درمان ما انجام نشد که غیر اصولی باشه تو این سه سال و اگر گاهی پرسنل بد اخلاق بود یا دکتر فرصت توضیح نداشت یا خیلی معطلی داشتیم برام اوکی بود، چون بالاخره میدیدم درست داره جلو میره

اما تجربه همه این جور نیست

انشاءالله حتما مامان میشی زهرا جون ..ولی مهرافزا هزینه اش خیلی بالاست از الان خدا به دادم برس

آره عزيزم، ميدونم

خودم هم از تنکابن ميرم اونجا، اما چاره اي نيست. اين همه تعدد رفت و آمد فقط رشت رو ميزاره براي انتخاب م.

برام دعا کن مامان مهربون

او برایم بهترین ها را میخواهد
این حس ششم چیه مد شده تو نی نی سایت من تاپیکاشونو باز نمیکنم

منم کلا تو تاپیکا نمیرم الکی رفتم ببینم چی نوشته بعد بهش گفتم بگو ببینم حرف چرت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم عاشق تیکرم، یادمه وقتی منتظر بودم، تیکر بقیه خیلی بهم امیدواری و انرژی مثبت میداد الانم همین طو ...

عزیزدلم دقیقا منم همینطور بودم

❤️❤️❤️ 

زینب جون یه سوال من لک بینی قهوه ایی دارم 

دیروز رفتم سونو گفت ۵ هفته و سه روزمه 

گفت مشکلی نیست لکه بینی طبیعیه

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏