2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
والا خوب میتونی دو لیوان کمه به نظرت؟ من خیلی هنر کنم بتونم یه لیوان اب بخورم حالت تهوع میگیرم برای ...

😂😂😂منم اصلا نمی تونم از ترس اینکه ضخامتم کم نباشه می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره هم شیاف داشتم اون موقع هم آمپول. نه ، شاید ده روزی یک بار اونم اگر مثلا با ماشین میرفتم تهران ی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

ایشالله ی زایمان راحت 

سر زایمانت دعامون کن

❤️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست بالایی گفتم آبجی مشکل شوهرمم نمیدونم از جزئیاتش ولی دکتر گفت  حرکت تعداد اینا کلا خیییلی کم ...

اخههه خیلی سنت کمه همسرت و ببر پیش دکتر خوب اول چند وقت طبیعی اقدام کن 

@زینبی_بابا     سلام زینب جان  من دیدم همه از شما سوال میکنن منم سوالمو پرسیدم😍 ...

حالا تا زینبی جون میاد من اینو بگم کلا برای هر قرصی میگن اگه یه نوبت رو فراموش کردین نوبت بعدی رو دو برابر نکنید همون دوز همیشگی رو باید خورد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخههه خیلی سنت کمه همسرت و ببر پیش دکتر خوب اول چند وقت طبیعی اقدام کن

تو شهر خودمون ک رفتیم ی ساله جواب نگرفتیم حالا میخام بیام تهران مرکزای ناباروری خوب اول واسه طبیعی اقدام کنیم اگر نشد میکرو اینا دعا کنین برام عزیزم 

کاربری دست دو نفره .....
😂😂😂منم اصلا نمی تونم از ترس اینکه ضخامتم کم نباشه می خورم

آهان😅😅😅 نه خیالت راحت بالا رفته الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان😅😅😅 نه خیالت راحت بالا رفته الان

خدا کنه قبل پانکچر دکتر سونو داد ۱۱ پری بودم رفتم اندوم ۸/۵ اینا بود ولی ماهه پیش که ال دی خوردم ۱۹ پری اندوم ۵ بود نمی دونم چرا 

تو شهر خودمون ک رفتیم ی ساله جواب نگرفتیم حالا میخام بیام تهران مرکزای ناباروری خوب اول واسه ط ...

اره مراکز مثل رویان و این سینا خیلی خوبن بیا مشاوره کنین ایشالا طبیعی باردار میشی

خدا کنه قبل پانکچر دکتر سونو داد ۱۱ پری بودم رفتم اندوم ۸/۵ اینا بود ولی ماهه پیش که ال دی خوردم ۱۹ ...

همش تاثیر داروهاست من قبلنا حالت عادی 12 سیکلم همیشه ضخامت رحمم 7 اینا بود از وقتی شروع کردم به آی وی اف با استرادیول اونموقع 7 میشد، کلا تنظیم بدنو بهم میزنن ولی خب با استرادیول جبران میشه بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش تاثیر داروهاست من قبلنا حالت عادی 12 سیکلم همیشه ضخامت رحمم 7 اینا بود از وقتی شروع کردم به آی و ...

ایشالا فردا ۱۲ وقت دارم انقدر بدم‌میاد از سونو واژینال ادم خجالت میکشه

@زینبی_بابا   جون من ۳،۲ روزه کلیه راستم درد میکنه. صبح که بیدار میشم شدیدتره، توی طول روز کمتر میشه. علائم دیگه‌ایی از عفونت هم ندارم. خودم احساس کردم سرما خورده شال پیچیدم خوابیدم ولی هنوز بهتر نشده. کار دیگه‌ایی هست توی خونه بتونم انجام بدم ببینم بهتر میشه یا نه؟

دوستان دیگه هم اگر‌ تجربه‌ایی‌ دارین کمکم کنین لطفاً. 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من شوهرم خیلی ضعیف بود.الیگواسپرمی شدید بود .تعداد سه میلیون که دکتر میگفت این برا ما دکترا در ...

دلارام جان شرایط شوهر منم تقریبا مثل شوهر شما بود.با این تفاوت که تعداد اسپرمش نرماله و مورفو و حرکت صفر که تو رویان دیدیم مورفو یک شده.حرکتش هم به خاطر یه مشکل ژنتیکی صفره و قابل حل نیست.یه سوال داشتم.ما هم دو بار عمل واریکوسل انجام دادیم.اونوقت تو رویان دکتر صدیقی گفت هم میشه عمل کرد هم میتونید همینجوری برید میکرو.هیچ دارویی هم نداد.پزشک همسر شما تو رویان کی هست که گفته چرا عمل کردید؟شما چند ساله هستی؟برا شما هم تو رویان دارو دادن؟داروی شما برا پانکچر چی بود؟بار اول من سینال داشتم که اصلا فولیکولی تشکیل نشد.بار دوم پیورگان که اونم ۴ تا تخمک داشتم و یه جنین سه روزه.خب مورفو شوهر منم یک هستش.جرا جنین تشکیل نشد؟احتمال میدم تخمکهای من پوچ باشن.

خدایا شکرت