2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا همون‌موعد پریودت پریود نمیشی.من هر دوبار هم پانکچر هم انتقال ال دی و سینافکت داشتم اما ...

من هم سیکل های قبل روز ۱۵ تزریق میشدم ۲یا۳ پریود .اخه از ۱۷ قاعدگی تزریق بوسرلین شروع میشد ولی این بار حس میکنم اشتباه کرده از روز ۱۹ قاعدگی گفته بوسرلین تزریق کنن .امشب اخرین ال دی هست مطمئن هستم ۴شنبه پریود میشم و ۲۰ که میرم سونو میشه ۵ پریودی که دیره برای تحریک تخمدان.😕

قربونت بشم که تمام سعیتو میکنی بهم امید بدی 🤗😚🌸🌹 اگر حرفای شما نبود داروهامو قطع میکردم 

عزیزم من اصلا قصدم امیدواری نیست.شاید واقعا منفی باشی..ولی احتمال یه درصد بده که مثبتی!

اونوقت بخوای داروهاتو بزاری کنار و بعد بفهمی باردار بودی و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد خیلی ناراحتیش بیشتر

من روزای انتقالم اتفاقی افتاد که به خودم میگفتم اگه باردارم بودم دیگه با این اتفاق جنینامو از دست دادم

ولی داروهام مثه روزای قبلیم ادامه دادم و کامل احتیاط میکردم..فقط بخاطر اینکه وقتی جواب آزمایشم منفی بشه خودمو سرزنش نکنم که کوتاهی از خودم بوده

کاش زودتر نوبت بگیری، حس میکنم دیر میشه یا از الان زنگ بزن بپرس میشه دو تا ال دی بیشتر بخوری یا نه

به نظر من هم دیره .سیکل های قبلیم تاریخی که برای سونو میداد میشد ۲یا۳ پریود ولی این بار میشه ۵ پریودفکر کنم اشتباه کرده از بس بخش سونوگرافی شلوغه فکر کنم اشتباه کرده..توکل به خدا ۲تا ال دی بیشتر میخورم ان شاالله که چیزی نمیشه.😁😁😁

دفع قبل استرادیول داشتم و سیکلم کنسل شد این دفعه لتروزول و آمپول پی دی هوموگ داده و روز 11 که میشه 2 ...

انشاالله این ماه مامان میشی عزیزم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
عزیزم من اصلا قصدم امیدواری نیست.شاید واقعا منفی باشی..ولی احتمال یه درصد بده که مثبتی! اونوقت بخوا ...

درسته همه حرفات عزیزم از ناراحتی نمیتونستم فکر کنم 

کاش دلم انقدر بی طاقت نبود .