2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁😁🤣🤣🤣 ای خدا از دست تو.باشه من دیگه چیزی نمیگم.هر چقد دوس داری سوال بپرس

بیا حالا هی بگو چرا سوال می پرسی بچه ها میگن جنین ۳ روزه بهتره انتقالش بلاست ضعیف میشن خوب منم باز استرس گرفتم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اااا والا نفهمیدیم خدا بخیر کنه😁😁توم قبل انتقال ۵تا پروژسترون زدی؟

نه عزیزم من کلا امپول نداشتم پروژسترون تا خونریزی کردم ۲۰ تا دونه داد

از پانکچر تا انتقال ۵روز بود که هر ۱۲ ساعت شیاف سیکلوژست و هر ۱۲ ساعت دوفاستون داشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزم من کلا امپول نداشتم پروژسترون تا خونریزی کردم ۲۰ تا دونه داد از پانکچر تا انتقال ۵روز بود ...

اهاااا دعا کن همه ماها انتقالمون مثبت بشه🤗🤗🤗

وااای منم امیدوار شدم اخه منم سه روزه انتقال دادم ایندفعه گفتم نمیخوام بلاست کنید اخه دفعه قبل بلاست ...

بهترین کارو کردی عزیزم انشاالله که مثبت بشی❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بیا حالا هی بگو چرا سوال می پرسی بچه ها میگن جنین ۳ روزه بهتره انتقالش بلاست ضعیف میشن خوب منم باز ا ...

بلاست که عالیه عزیزم، برای من بلاست نشدن اصلا، منظورم این بود جنینای من که به بلاست نمیرسن اقلا همون سه روزه انتقال بدم شاید تو رحمم رشدشون بهتر باشه بتونن به موقع بلاست بشن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ان شاء الله که طبیعی باردار میشی و با نی نی تو دلت میشینی سرسفره هفت سین عزیزم 😍

مرسی سارا جون انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..انشاءالله شما هم بسلامتی گل پسر بغل بگیری شیرش بدی😘😘😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بلاست که عالیه عزیزم، برای من بلاست نشدن اصلا، منظورم این بود جنینای من که به بلاست نمیرسن اقلا همون ...

وای شادن جون همش استرسی این مراحل ولی حسم نیگه اندفعه ماله تو میگیره