2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684501 پست
ای شیطون🤭🤭🤭 اگر جنین سه روزه باشه از سه روز قبل انتقال پروژسترون شروع میشه معمولا  اگر بلا ...

اهااا😂😂😂😉😉😚😚😚😚

مرسی عزیز دلمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیری امروز عزیزم؟

نه یکشنبه میرم ولی واقعا هیچ حسی از بارداری ندارم حتی بشدت حس میکنم زیر دلم یه جوری شل و کوچیک شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یکشنبه میرم ولی واقعا هیچ حسی از بارداری ندارم حتی بشدت حس میکنم زیر دلم یه جوری شل و کوچیک شده

وایی دقیقا

منم زیر دلم شل شل شده

🙈ظهر نکفتم گفتم نفوس بد نزنم

ایشالله هیچی نیست

نگران نباش گلم

مثلت فکر کن

میدونم سخته ها

خودم افتضاحه وضعیتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
گفتم خوش به حالش پروژسترون نداشته 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂 کاش نداشتم 

تا هفته دوازده داشتم امپولو.شیافم که هنوز دارم مصرف میکنم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اوه چه سخت😥 منم یه بار تجربشو دارم خیلی ناجوره وای امروز از در اومدم مستقیم رفتم آشپزخونه شروع کرد ...

انتقال دادی به سلامتی؟😍😍

به نظرمنم استراحت نکنی بیشتر نتیجه میگیری ...فقط داروهاتو سروقت و به موقع مصرف کن.ان شاء الله این دفعه مثبتی عزیزم

دوستای گل یه مشورت میخوام، کسی بوده واسه خودش یا نزدیکانش جوراب واریس خریده باشه  پاهام ورم دا ...

زینب جون هرچی خریدی به منم بگو 😍

ای شیطون🤭🤭🤭 اگر جنین سه روزه باشه از سه روز قبل انتقال پروژسترون شروع میشه معمولا  اگر بلا ...

زینب جان اکثرا اصا مارک نمیدونستن میگفتن مهم نیست راضی هم بودن یکی برام مارک فرستاد اینه 

وایی دقیقا منم زیر دلم شل شل شده 🙈ظهر نکفتم گفتم نفوس بد نزنم ایشالله هیچی نیست نگران نباش گلم ...

من واقعا حس خوبی ندارم نمیدونم چراانقد بیقرارم اعصابم خورده همش عصبی شدم ازطرفی هم میخوام اروم باشم نمیتونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اوه چه سخت😥 منم یه بار تجربشو دارم خیلی ناجوره وای امروز از در اومدم مستقیم رفتم آشپزخونه شروع کرد ...

عزيزم انشاالله دو هفته ديگه خوش خبري 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه بابا بخاد بگیره به استراحتو اینا نیست اصا دوستم دفه ۴ که اصا مرخصی نگرفت براش ۳ قلو گرفته بود&nbs ...

سمانه جون هماتوم داشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من واقعا حس خوبی ندارم نمیدونم چراانقد بیقرارم اعصابم خورده همش عصبی شدم ازطرفی هم میخوام اروم باشم ...

عزیزم حق داری‌سخته

من اکه همسرمو راضی کنم ی سونو میرم

اون میادا

اما خوب خواهرم مامانم نمیذارن منو ببره میگن ضرر داره

و میگن تو همش منفی بافی

واقعا هیچکس استرس مارو درک نمیکنخ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم حق داری‌سخته من اکه همسرمو راضی کنم ی سونو میرم اون میادا اما خوب خواهرم مامانم نمیذارن منو ...

همسایمون میگه زنداداشم همش میگفت دل درد دارم رفت سونو گفتن قلبش ازکار افتاده