2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
نترس گلی دکترم این جور مواقع میگه نمیشه مادر باردار از درد و رنج بمیره که همون درد و فشار ضررش بدتر ...

زینبی جون دعوام نکنیااا برای اطلاع خودم می خوام بدون 

شما که جنین ۳ روزه انتقال دادین چندتا پروژستدون زدین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جوراب واریس خیلی خوبه بعد زایمانم از لخته ایناجلوگیری میکنه مارکش فکر نکنم خیلی مهم باشه میتونی جنسا ...

حتما گلی منتها داروخانه ها درست راهنمایی نمی کنن، اگر بی اطلاعات بری گرونترین جنسشون رو میندازن به آدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت عزیزم  موندم چی بگیرم، میترسم ارزون بخرم یکبار مصرف باشه  خیلی گرون هم خوبه ولی ...

فقط می دونم ایرانیا که جنسشون خوب نیست کشش سفته اصلا خوب نیسن نفسه ادم‌میگیره

نه بابا بخاد بگیره به استراحتو اینا نیست اصا دوستم دفه ۴ که اصا مرخصی نگرفت براش ۳ قلو گرفته بود&nbs ...

میدونم عزیزم، مشکل جنینامه که ضعیفن، امیدوارم خدا خودش قویشون کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جون دعوام نکنیااا برای اطلاع خودم می خوام بدون  شما که جنین ۳ روزه انتقال دادین چندتا پر ...

الهی عزیزم به خدا خشن نیستم🙈🙈🙈

گلم واسه انتقال فقط روزی دو تا شیاف سیکلوژست داشتم تا وقتی لک دیدم که شد یک شیاف صبح دو آمپول شب به مدت کوتاه 

الهی عزیزم به خدا خشن نیستم🙈🙈🙈 گلم واسه انتقال فقط روزی دو تا شیاف سیکلوژست داشتم تا وقتی لک دید ...

نه می خوام بدونم تعداد خاصی داره برای قبل انتقال اخه من ۲شنبه ۱۱ پری میرم دکتر که وقت انتقال و بزاره برای اون سوال کردم 

دلارام دعوام می کنه😁😁😁

سلام دخترای گل من جنینای تنبلمو انتقال دادم، متاسفانه بازم خوب رشد نکردن یعنی دکتر گفت تا دیروز رشد ...

انشاءالله تو دلت رشد میکنن عزیزم ...توکل به خدا ...انشاءالله مثبت میشی و تنبلارو میگیری بغلت😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ببین نمیگم هیچ وقت گریه و نا امیدی نبود ولی من خط قرمز هام فرق داشت، و همیشه برام در کنار عزیزانم بو ...

عاااااااااااااااااااااللللللللللییییییییی بود زینب جون... ...ایشااالا که همیشه سایه پدرمادربالاسرت باشه وعزیزانتو خدا حفظ کنه.....حالا شغل من برعکسه ...چون ماما هستم یکم صبرم کم شده که روزی صدتا نی نی میبینم .......منم میگم خداجون چرا من......کاش منم .....خلاصه تو هرموردی صبرم زیاد بود جز نازایی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد