2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
مامان ماهک جان دوباره شروع کردی به سوال کردن درباره چیزی که هنو دکترت دربارش چیزی نگفته.الکی الکی دا ...

نه می دونی من کلا عاشق رشته زنان بودم دوس دارم اطلاعاتم بره بالا😁😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم من زنگ زدم به ابن سینا آزمایش اول و دوم و اعلام کردم بهشون  گفت داروهاتو ادامه بد ...

گلم اگر فرتیژست پیدا کردی که کلا چون 400 هست بهتره 

روزی دوبار با همین ادامه بده هر 12 ساعت و دیگه به اندومترین برنگرد

فقط رکتال بذاری فرتیژست رو بهتره

دکتر شما کی بودن؟ نتیجه گرفتین ازشون؟

هفتع بعد ایشالا انتقال میدم 

دکترم مژده ذنوبی هستش قبلش میرفتم مطب برلی اینکار دیگه رفتم مرکز که کارام یجا باشه ایشالا تو بارداری میرم‌مطبش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دیر زدم یا زود زدم؟

خودت چی فکر میکنی عزیزم؟!! 

آخه بی بی چک اصلا معتبر نیست

ان شاالله که آزمایشت + شد بعدش واسه خنک شدن دلت بزن

منم همین کارو کردم ولی باز هم دق داد منو تا دو خط شد تازه با بتای 500 و با بتای 1700 خط محو افتاد

سلام خانما.خواهرم دیشب تخمک کشی داشته ۵تا تخمک داشته که هرپنج تا خداروشکر گرفته شنبه انتقال داره .بایدچکار کنه تا نتیجش مثبت بشه لطفا هرکی نتیجه دیده بگه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام عزیزم، گونال پن تعیین قیمت شده و در داروخانه موجود هست با خیال راحت برو قسمت توضیحات (نیاز به ...

مرسی فدات شم، باردارم گلی نیاز ندارم، واسه یه جریان دیگه از دوستمون پرسیدم ببینم پیدا کرده یا نه چون خیلی نگران بود

ان شاالله که مامان بشی به زودی🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍🌹🌹🌹

بچه ها من دوشنبه باید برم آزمایش.اما شیافم شنبه ظهر تموم میشه.یعنی تعدادش کم بوده.

حالا بنظرتون شنبه برم آزمایش که اگه جوابم خدایی نکرده منفی شد،شیاف دیگه نخرم.

یا شیافو امروز بخرم همون دوشنبه برم آزمایش؟