2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
سلام دوستان زیردلم چندروزه خیلی درد میکنه خصوصا موقع ادرار کردن ازمایش دادم عفونت ندارم موقع راه رفت ...

منم یه وقتایی زیر دلم درد میگیره..ولی خیییلی نیست..

موقع هایی که کمی با عجله جابه جا میشم..موقع پا شدن نشستن 

موقع دسشویی هم یه وقتایی درد دارم یه وقتایی نه.

اگه دردت مداومه برو به دکترت بگو..ان شالله از نگرانی درت میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان من این ماه قبل از سیکل پانکچرم ۱۰ روز استرادیول والرات ۲ میلی گرم خوردم. وقتی پریود شدم خیلی ...

صنم جان من هیچوقت پانکچر نشدم که از داروهاش و تداخلش با داروهای دیگه اطلاع کافی داشته باشم، ولی بعید میدونم تداخلی داشته باشه، حالا اگه @زینبی_بابا   لطف کنن و راهنمایی کنن، عالی میشه، حداقل منم به اطلاعاتم اضافه بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من خیلی راضی هستم دکترتون کی بود؟

من شعبه کرج داروهام رو گرفتم که تیمی کار میکردن. برا پانکچر و انتقال شعبه تهرانش رفتیم. البته هیچ کدوم از دکترهایی که معروف هستن اونجا نمی یومدن و ظاهرا فقط شعبه تهران هستن

شما مگه دکتر خاصی داشتین اونجا؟ تیمی کار نمیکنن شعبه تهران؟ 

اره واقعاچه دعای خوبی کردی الهی امین ولی من گاهی میگم ماهابچه داربشیم هاخیلی بهترتااونکه بدون انتظار ...

آره واقعا هم همینطوره..

الان من که باردار شدم هم خودم هم شوهرم خیییلی احتیاط میکنیم..حتی برای اینکه تغذیه خوبی داشته باشم از قید یه سری از هزینه ها میزنیم تا بتونیم خوراکی های مقوی برسونیم به جوجه هامون😍😍

الان آبجیم خواهرشوهرم دوستام این مراقبت ها و این همه ذوق شوق ما رو میبینن تعجب میکنن

میگن ما باردار شدیم کسی اصلا حواسش نبود به ما،

یا میگن وقتی به دنیا بیان شوهرت دیگه حوصله بچه ها رو نداره که بخواد کمکت کنه 

ولی من میگم چون اونا بدون دردسر باردار شدن اینجوری میگن

دقیقا دو هفته بعد انتقال،پنج شنبه انتقال دادم،دو تا پنج شنبه بعدش آزمایش دادم. راستش من از روز دهم ...

مبارک باشه عزیز واسه منم دعا کن پنجشنبه انتقال دادم 😭😭تا پنجشنبه بعد دق میام 😭😭